Miért van az hogy mostanság az oltatlanok/oltást nem kérők szinte szabadságharcosként tekintenek magukra? (tisztelet a kivételnek)
150
Nagyon sokan életben maradtak a kórházban.
Ma szerencsére az életet értékesnek tartja az emberiség és a betegeket megmentjük.
Rengeteg értékes ember él 70-75 éves koráig azért, mert megmentjük.
Túlnépesedés inkább a harmadik világbéli országokban van.
Ellene másképp is lehetne védekezni.
De azért köszönöm, hogy a családomat és engem hagynál meghalni, mert krónikus betegek vagyunk.
Csak azt nem értem, hogy te nem vagy krónikus beteg, se a családodban senki, se a barátaid közül senki, soha nem szorultatok antibiotikum szedésére és a többi? Vagy szimplán pszichiátriai eset vagy?
152
Attól még továbbra is pszichiátriai eset vagy, mert rokonaidat és barátaidat is a halálba küldenéd.
Ilyenkor, amikor olyat lát az ember, mint te, érti meg, hogyan történhetett meg a holokauszt.
154 senkinek nem kívánom a halálát, de attól még meg fog történni. Kettönk közül te vagy, aki a természet törvényei ellen vekeng, mi ez, ha nem elmebaj?
Én azt mondom, hogy az emberi faj túl van szaporodva, mégis mekkora hiszti van 4 millió halott miatt... De komolyan: mi az elképzelés, ha még ennyit is képtelenek vagytok elfogadni?
155
Én csak kezeltetem a krónikus betegségeimet, ha kell, beveszem az antibiotikumot, oltatok világjárvány idején, maszkot hordok.
Neked ez a vekengés. Mert szerinted simán kellene hagynom magam meghalni.
156 nem, csinálj amit szeretnél.
A vekengést arra értettem, amit emellett kommunikálsz. Nem kell mindenkit megmentened, nem te vagy a betmen
157
Az a baj, hogy az oltatlanok minket is veszélyeztetnek. Családomat és engem.
Ketten oltattunk kínaival, a többi családtagot "csak" a mutációk esélyének növelésével veszélyeztetitek.
És
És
Sima hírek, semmi más. Én, mint "Öreg Rocker" többet harcoltam a szabadságért, mint az "Internethuszárok". Ez, most már annyira nevetséges, hogy sírni volna kedvem...:( Egy fikarcnyi összetartás sincs már ebben a büszke Magyar népben! Elhülyít mindenkit a média és az internet. Ha ezektől meg tudnánk szabadulni, az volna az igazi szabadság! Már alig van személyes kommunikáció az emberek közt. Bekövetkezik a "Gépek uralma"! Már ma is rengeteg olyan felnőtt embert, és sajnos kisgyermeket látni, aki nem tud elszakadni az okostelefonjától. 4-5 éves gyerekeknek már a kezükbe adja a szülő...:( Inkább, mint neki kelljen foglalkozni a gyerekkel, és na a FB-on lóghasson. Az unokámon látom, hogy élvezi, hogy együtt rajzolunk, játszunk, de amint elmegy: Vége a varázslatnak. Ezért van ez a megosztottság. A jövőre nézve igen sötét képeim vannak.
És bocs, hogy éppen ide írtam, de a lényeg: A tecnológia+média felemészti, és egymás ellen fordítja az embereket, és ez ellen CSAK mi EMBEREK tehetünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!