Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van az hogy mostanság...

Miért van az hogy mostanság az oltatlanok/oltást nem kérők szinte szabadságharcosként tekintenek magukra? (tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja tökre elfelejtettem a témát is, de most munkahelyen, és egyéb platformokon újra felrepült a téma, és olyanokat olvasgatok, hogy én aki felvettem "hülye vagyok, birka, agymosott, na meg persze droid lesz belőlem, meg halott, meg nem leszek gyerekem stb" csak az a jó akinek majd aZiMMunreNDszere kivédi a bajt, és a többi :D én vagyok lemaradva, vagy mióta lett menőbb egyik, vagy másik fél döntése? Én úgy döntöttem, hogy beoltatom magam még az elején megkaptam, a családtagjaim nagyrésze is élünk-virulunk senkit nem bántunk, de másik oldalról meg kapom a savat, hogy azért mert... Ennyire bezombult az emberek agya a járványtól, vagy ez is valami új vírus?

2021. szept. 7. 09:13
 151/172 anonim ***** válasza:
19%

150

Nagyon sokan életben maradtak a kórházban.

Ma szerencsére az életet értékesnek tartja az emberiség és a betegeket megmentjük.

Rengeteg értékes ember él 70-75 éves koráig azért, mert megmentjük.

Túlnépesedés inkább a harmadik világbéli országokban van.

Ellene másképp is lehetne védekezni.

De azért köszönöm, hogy a családomat és engem hagynál meghalni, mert krónikus betegek vagyunk.

Csak azt nem értem, hogy te nem vagy krónikus beteg, se a családodban senki, se a barátaid közül senki, soha nem szorultatok antibiotikum szedésére és a többi? Vagy szimplán pszichiátriai eset vagy?

2021. szept. 13. 12:32
 152/172 anonim ***** válasza:
43%
150 különbség kettőnk között annyi, hogy túl tudok nézni a saját pici életemen... A születés éppen olyan természetes, mint a halál... Ezt ebben a vekengö kultúrában nem tudjátok elfogadni. Éljetek persze 80 éves korig, örökitsétek a hibás génállományt, vekengjetek tovább 4 millió halott miatt, miközben tovább nő az emberiség létszáma, amit a globalizáció miatt már nem lehet szeparált térségekben tartani... Jó is ez a gondolkodás. Én magam erröl másképp gondolkodom.
2021. szept. 13. 12:44
 153/172 anonim ***** válasza:
151nek szólt
2021. szept. 13. 12:44
 154/172 anonim ***** válasza:
52%

152

Attól még továbbra is pszichiátriai eset vagy, mert rokonaidat és barátaidat is a halálba küldenéd.

Ilyenkor, amikor olyat lát az ember, mint te, érti meg, hogyan történhetett meg a holokauszt.

2021. szept. 13. 12:50
 155/172 anonim ***** válasza:
43%

154 senkinek nem kívánom a halálát, de attól még meg fog történni. Kettönk közül te vagy, aki a természet törvényei ellen vekeng, mi ez, ha nem elmebaj?

Én azt mondom, hogy az emberi faj túl van szaporodva, mégis mekkora hiszti van 4 millió halott miatt... De komolyan: mi az elképzelés, ha még ennyit is képtelenek vagytok elfogadni?

2021. szept. 13. 12:56
 156/172 anonim ***** válasza:
21%

155

Én csak kezeltetem a krónikus betegségeimet, ha kell, beveszem az antibiotikumot, oltatok világjárvány idején, maszkot hordok.

Neked ez a vekengés. Mert szerinted simán kellene hagynom magam meghalni.

2021. szept. 13. 13:05
 157/172 anonim ***** válasza:
43%

156 nem, csinálj amit szeretnél.

A vekengést arra értettem, amit emellett kommunikálsz. Nem kell mindenkit megmentened, nem te vagy a betmen

2021. szept. 13. 13:07
 158/172 anonim ***** válasza:
0%

157

Az a baj, hogy az oltatlanok minket is veszélyeztetnek. Családomat és engem.

Ketten oltattunk kínaival, a többi családtagot "csak" a mutációk esélyének növelésével veszélyeztetitek.

2021. szept. 13. 13:12
 159/172 anonim ***** válasza:
43%
158 akkor maradjatok otthon, az a biztos. Mindenki jól jár
2021. szept. 13. 13:27
 160/172 Dongaben ***** válasza:
47%

[link]

És

[link]

És

[link]

Sima hírek, semmi más. Én, mint "Öreg Rocker" többet harcoltam a szabadságért, mint az "Internethuszárok". Ez, most már annyira nevetséges, hogy sírni volna kedvem...:( Egy fikarcnyi összetartás sincs már ebben a büszke Magyar népben! Elhülyít mindenkit a média és az internet. Ha ezektől meg tudnánk szabadulni, az volna az igazi szabadság! Már alig van személyes kommunikáció az emberek közt. Bekövetkezik a "Gépek uralma"! Már ma is rengeteg olyan felnőtt embert, és sajnos kisgyermeket látni, aki nem tud elszakadni az okostelefonjától. 4-5 éves gyerekeknek már a kezükbe adja a szülő...:( Inkább, mint neki kelljen foglalkozni a gyerekkel, és na a FB-on lóghasson. Az unokámon látom, hogy élvezi, hogy együtt rajzolunk, játszunk, de amint elmegy: Vége a varázslatnak. Ezért van ez a megosztottság. A jövőre nézve igen sötét képeim vannak.

És bocs, hogy éppen ide írtam, de a lényeg: A tecnológia+média felemészti, és egymás ellen fordítja az embereket, és ez ellen CSAK mi EMBEREK tehetünk.

2021. szept. 13. 14:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!