Miért van az hogy mostanság az oltatlanok/oltást nem kérők szinte szabadságharcosként tekintenek magukra? (tisztelet a kivételnek)
102
Eléggé nevetséges, hogy egy olyan szertől féltek, ami szinte értelmezhetetlen eséllyel okoz halált, de a vírustól nem, ami 2% eséllyel okoz és kb 40-50% eséllyel tartós egészségkárosodást.
Felőlem annyit kaszálnak rajta amennyit akarnak.
Megéri ha az oltással odamegyek ahova akarok.
Hú micsoda orovosok es professzorok irigatnak itt azt a ku.rca.
"Oltás után tiggerlhet valamit az oltás bennem "
Kedvenc mondatom tőletek, "meglátom 10 év múlva mi lesz majd velem"
Igen majd biztos az oltás miatt 10 év múlva hirtelen meghalok, ezt vezessètek már le nekem. Melyik összetevője kapcsol be bennem valami irtó nagyon veszélyes tünetet?
Azt azért sejted életed során már hány oltást megkaptál?
Lett bajod tőlük?10 év múlva?
Valaki meg már nem tudom hányadik hozzászóló leírta szépen hogy mi az oltás lényegében, leírja hogy a vírus egy darabját egy információját tartalmazza az oltás.És hogy mennyivel természetesebb és biztonságosabb a vad vírust elkapni az oltás helyett.
Gyűjts össze akkor kb 1-2 millió embert, vizsgáló meg őket és hasonlísd össze a felvetèsed alapján. De szerintem egyszerűebb ha erre vonatkozó szakirodalomat keresel amit megcsináltak helyetted a kutatók.
Úgy tekintetek erre a covidra meg szerintem az összes vírusos fertőzésre mint a bárányhimlőre. Egyszer elkapja az ember aztán szevasz , védve vagy, át kell esni stb stb
Annyira félre informaltak vagytok hogy hihetetlen, olyan szinten túl gondoljátok hogy az már nevetséges.
Visszatérve arra a hozzászólóra aki leírta hogy az oltás nagyjából mit csinál. Csak egy hozzáfűzni valóm van.
Szépen leírtad mi az aktív immunizálás. Segítek, olyan is van hogy passzív immunizálás.
Nézz szépen utána a Földön az oltások ezen két csoportja alapján melyiket hova sorolják.
Aktív immunizáláson alapuló oltásokat sorolj már fel lègyszuvrs és utána fejtsd már ki miért is olyan rossz és természet ellenes az a fránya oltás
Egy utolsó kérdésem van felètek, miért nem költöztök vissza a fára?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!