Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van az hogy mostanság...

Miért van az hogy mostanság az oltatlanok/oltást nem kérők szinte szabadságharcosként tekintenek magukra? (tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja tökre elfelejtettem a témát is, de most munkahelyen, és egyéb platformokon újra felrepült a téma, és olyanokat olvasgatok, hogy én aki felvettem "hülye vagyok, birka, agymosott, na meg persze droid lesz belőlem, meg halott, meg nem leszek gyerekem stb" csak az a jó akinek majd aZiMMunreNDszere kivédi a bajt, és a többi :D én vagyok lemaradva, vagy mióta lett menőbb egyik, vagy másik fél döntése? Én úgy döntöttem, hogy beoltatom magam még az elején megkaptam, a családtagjaim nagyrésze is élünk-virulunk senkit nem bántunk, de másik oldalról meg kapom a savat, hogy azért mert... Ennyire bezombult az emberek agya a járványtól, vagy ez is valami új vírus?

2021. szept. 7. 09:13
 121/172 anonim ***** válasza:
0%

Ha én valamiféle isten lennék és meg lenne szabva, hány ember fog mindenképp súlyosan megbetegedni a COVID miatt és lesz poszt-COVID-os, én csak azt választhatnám ki, kik legyenek azok, akkor biztosan aggresszív, fröcsögő szájú, saját immunrendszerében bízó, vitaminszedő a témában tudatlanokat választanék.

Bocsánat, tudom, hogy ez ez erős, de sajnos ezt gondolom.

2021. szept. 10. 11:40
 122/172 anonim ***** válasza:
96%
Akkor elég gonosz ember vagy. Ha én valamiféle Isten lennék, akkor elfújnám a vírust, hogy senki ne betegedjen meg, és ne haljon bele. De a rosszindulatú embereknek mindnek az ágyába raknék egy vödör friss lócitromot. 😁
2021. szept. 10. 13:27
 123/172 anonim ***** válasza:
13%

122

Te és aki felpontozott, elolvastátok, amit írtam?

Ha adott ember mindenképp nagyon beteg lenne, csak választhatnék, kik, akkor választanám az ebben a témában járatlan konteósokat.

2021. szept. 10. 13:45
 124/172 Dongaben ***** válasza:
21%
Az "oltásellenes" táborból sokszor elhangzik az oltokkakra célozva a "birka" kifejezés. Ez is furcsa kicsit. Aki ÖNKÉNT, saját döntése alapján beoltatta magát, az "birka"? Aki meg a NET-ről kapott, állandóan változó konteókban hisz, az valójában "szabadságharcos"? Mindegy is... Remélem, hogy ebben az évben vége lesz ennek az őrületnek, mert már rohadtul idegesítő!
2021. szept. 10. 13:56
 125/172 anonim ***** válasza:
233 megbetegedés [link]
2021. szept. 10. 14:02
 126/172 anonim ***** válasza:
23%
Szabadsáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááág.
2021. szept. 10. 14:07
 127/172 anonim ***** válasza:
43%
121 de nem vagy isten, csak egy makogo kis ember...
2021. szept. 10. 20:20
 128/172 anonim ***** válasza:
100%

124 nem, az itt Jehova tanújaként igét hirdető, a propagandát vissza böfögö félszerzeteket hívják birkának (ezzel megsértve az állatot)

Millió ember van, aki oltat, és a saját ügyeként kezeli...

2021. szept. 10. 20:22
 129/172 anonim ***** válasza:
0%

127

Szerencsédre.

2021. szept. 10. 20:22
 130/172 anonim ***** válasza:
16%
én szeretnék a föld alatt alatt lenni jó messze töletek egy légkondis bunkerben . viktorapátok már gondoskodott róla magának
2021. szept. 10. 21:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!