Miért van az hogy mostanság az oltatlanok/oltást nem kérők szinte szabadságharcosként tekintenek magukra? (tisztelet a kivételnek)
Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja tökre elfelejtettem a témát is, de most munkahelyen, és egyéb platformokon újra felrepült a téma, és olyanokat olvasgatok, hogy én aki felvettem "hülye vagyok, birka, agymosott, na meg persze droid lesz belőlem, meg halott, meg nem leszek gyerekem stb" csak az a jó akinek majd aZiMMunreNDszere kivédi a bajt, és a többi :D én vagyok lemaradva, vagy mióta lett menőbb egyik, vagy másik fél döntése? Én úgy döntöttem, hogy beoltatom magam még az elején megkaptam, a családtagjaim nagyrésze is élünk-virulunk senkit nem bántunk, de másik oldalról meg kapom a savat, hogy azért mert... Ennyire bezombult az emberek agya a járványtól, vagy ez is valami új vírus?2021. szept. 7. 09:13
171/172 anonim válasza:
Úgyis kipusztulunk.
Már 2000 óta pusztultunk kifelé...
Legalábbis amire emlékszem.
A kérdésre nem lehet érdemben válaszolni mert általánosítás.
Nem minden oltás ellenes szabadságharcos.
Én sem vagyok az...
Viszont ennyire félni nem egészséges.
Ezt azért a legtöbb beoltottak is érzik már.
Harmadik, negyedik 637366374-ik oltások ugyanarra a paranoiára.
Ugyan már.
Még mindíg egy náthás megbetegedésről beszélünk.
Lassan már lélegezni is félve kell.
Telnek az évek, oltás nélkül is elvannak az emberek, nem halnak 100számra.
172/172 anonim válasza:
Sajnos a gerjesztett megosztás mindkét felén vannak bajok fanatizmust és megírtést illetően. Mert az oltatlan szabadságharcos, az oltott meg az űberokos, az oltott szerint az oltatlan a biztos halállal vagdalkozó gyilkos, az oltatlan szerint az oltott egy befolyásolható személy, stb stb stb. Nem kéne egymásnak esni, nem kéne hagyni, hogy megosszanak bennünket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!