Miért van az hogy mostanság az oltatlanok/oltást nem
kérők szinte szabadságharcosként tekintenek magukra?
(tisztelet a kivételnek)
Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja tökre elfelejtettem a témát is, de most munkahelyen, és egyéb platformokon újra felrepült a téma, és olyanokat olvasgatok, hogy én aki felvettem "hülye vagyok, birka, agymosott, na meg persze droid lesz belőlem, meg halott, meg nem leszek gyerekem stb" csak az a jó akinek majd aZiMMunreNDszere kivédi a bajt, és a többi :D én vagyok lemaradva, vagy mióta lett menőbb egyik, vagy másik fél döntése? Én úgy döntöttem, hogy beoltatom magam még az elején megkaptam, a családtagjaim nagyrésze is élünk-virulunk senkit nem bántunk, de másik oldalról meg kapom a savat, hogy azért mert... Ennyire bezombult az emberek agya a járványtól, vagy ez is valami új vírus?
160 tehát úgy akarsz a megosztottság ellen tenni, hogy lehülyézed azt, aki nem ért egyet veled?
Idd inkább a söröd Turaalson rokker báttya, talán az unokáid egy fokkal értékesebbek lesznek
2021. szept. 13. 14:41
162/172 Dongaben válasza:
Kedves"ma 14:41"!
Kihívtál egy "bárbajra" itt mindenki előtt. Megadtam a nevem, elérhetőségem. Nem jöttél el! Így egy "NÉVTELEN" hiteltelen nulla vagy az internethuszárok seregében. Olvasd el még egyszer, amit előbb írtam, és ha még mindig nem világos, akkor többször! Te csak egy vagy a megtévesztettek közül, de már használod a természetes agyad is. Lesz ebből valami! :)
2021. szept. 13. 15:04
163/172 anonim válasza:
162 hm... Nagyon el vagy tévedve... Párbajra? Lovag vagy egy westernhös? Vagy a dél ota vedelt sört nem bírod? Megadtad a neved, aztán mit csináljak vele? Legalább van vér a pucádban azt el kell ismerjem. De komolyan azt gondolod, hogy nincs jobb dolgom, mint egy vén alkoholistával tölteni az idöm?
2021. szept. 13. 15:11
164/172 Dongaben válasza:
Azért, ez téged minősít, hogy nem jöttél el: "8/163 anonim ***** válasza:
0%
30 írd ki a neved meg a címed, aztán majd lehet személyesen bemutatkozom, ha ennyire vágysz rá. Ennyire azért nem vagy vagány, ugye?"
Nem vagyok lovag! Igaz. Nem vagyok valami romantikus lelkű western-hős sem. De van legalább egy kitalált nevem! Az előző 163 válaszban hányszor olvasod azt, hogy: "anonim"? Ezt ne vedd agadra, csak pont "kapóra jöttél". Olyan hozzászólóknak adtok hitelt, akik a KITALÁLT nevüket sem vállalják? Ez mindkét oldalra igaz! Emberek! Ez már az éntudat leépülésének kezdete. Ja. Ez itt most nem a COVID, vagy vakcina, vagy Intel-AMD, vagy hasonlóról szólt. Lehet gondolkodni, akinek van ideje a telfon/PC nyomkodás közben. :)
2021. szept. 13. 15:44
165/172 anonim válasza:
164 kár ezt tovább magyarázni: így van, megadtad az elérhetőséged, vagány vagy, az elöbb is írtam. Mit szeretnél még?
2021. szept. 13. 15:57
166/172 Dongaben válasza:
"ma 15:57"!
Még egyszer le kell írjam, mert 3X-ra sem érted! NEM neked szólt! MINDEN anonim-nak. "Szabadság"-ról írnak egyesek, úgy hogy a kitalált nevüket sem vállalják! Vállalja mindenki a kitalált nevét legalább! Ez az első lépés, mert enélkül névtelen "anonim" senkik vagyunk! Ez már nem egészségügyi kérdés, hanem társadalmi...
2021. szept. 13. 16:30
167/172 anonim válasza:
166 ez egy anonim fórum. Én se értem, miért árul zöldséget a zöldséges, meg szerel autót az autó szerelő... Tiszta rejtély
2021. szept. 13. 16:50
168/172 Dongaben válasza:
Ez egy kiváló meglátás, amit díjaztam is! De nem, az oldal anonim ugyan, de esélyt ad arra, hogy a regisztrációkor megadott "NICK"-név látszódjon-vagy sem... Megszámoltad, hányszor szerepel az "anonim" az erre a kérdésre adott válaszokban? 168-ból? Miért nem vállalják a "kitalált" nevüket sem??? Most komolyan attól fél valaki, hogy a véleményét valaki lepontozza? Gratulálok a zseniknek! Amúgy: az Üzemeltetőknek: Ugyanarról az IP címről nem engednék több regisztrációt...
2021. szept. 13. 17:27
169/172 anonim válasza:
168 ha segítesz, hogy hol kell, eskü beállitok nicknevet
2021. szept. 13. 17:41
170/172 Dongaben válasza:
Éreztem, hogy úriember vagy. :) A "Beállítások"-ra kattintasz. Az email címeden kívül csak azt tudod megválasztani, hogy látszódjon-e a neved+mentés. Köszönöm, ha megteszed!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!