Miért van az hogy mostanság az oltatlanok/oltást nem
kérők szinte szabadságharcosként tekintenek magukra?
(tisztelet a kivételnek)
Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja tökre elfelejtettem a témát is, de most munkahelyen, és egyéb platformokon újra felrepült a téma, és olyanokat olvasgatok, hogy én aki felvettem "hülye vagyok, birka, agymosott, na meg persze droid lesz belőlem, meg halott, meg nem leszek gyerekem stb" csak az a jó akinek majd aZiMMunreNDszere kivédi a bajt, és a többi :D én vagyok lemaradva, vagy mióta lett menőbb egyik, vagy másik fél döntése? Én úgy döntöttem, hogy beoltatom magam még az elején megkaptam, a családtagjaim nagyrésze is élünk-virulunk senkit nem bántunk, de másik oldalról meg kapom a savat, hogy azért mert... Ennyire bezombult az emberek agya a járványtól, vagy ez is valami új vírus?
ma 22:32 a magam részéről biztosan szívesebben lennék egy fajban a fán lakókkal, mint veled. A gagyogásodra nem kívánok válaszolni, inkább félbe vágok egy almát, és nézem ahogy barnul. Több értelme van.
2021. szept. 9. 22:42
112/172 anonim válasza:
106 tehát fizetsz valamiért, ami eddig ingyen volt. Hát az eszedért téged sem fognak elrabolni, az tuti.
2021. szept. 9. 22:43
113/172 anonim válasza:
Itt gyözködik az emberek hogy oltassa vagy ne oltassa magát . én nem gyözködök senkit. 102 a fekete penész sem kivánja a halálod nemhogy én hidd el . Én nem fogom oltatni magam az biztos még ha tehetném akkor sem . Már nincs járvány kb azóta mióta Kina felszabadult és elkezdödött a gazdasági fejlödésük ez már csak propaganda és politika barátaim.El kellene már ezt engedni .Volt e virus hogyne elérte a kivánt hatást igen .mit?a megfélemlitést hogy oltasd magad. Milyen érdekes hogy amint elkezdték oltani a népet egyböl megjelent a brit mutó ahol a legnagyobb oltási kampány volt kishazánk mellett meg a legtöbb halott .utána az afrikai mutó meg az indiai. és hopp kiderült hogy semmit se ér ellenük a vakcina ugyanugy elkapod és terjeszted tovább .indiában közben megjelent a fekete gomba ami a covidban legyengült szervezetet támadja meg .és már különálló járványként kezelik.Én tuléltem a covidot oltatlanul kb 1 hét volt a faterom szintén ö 60 éves és ellene van az oltásnak ugyanugy mint én .hogyan? minden nap föztünk neki teát mézzel citrommal .és készitettem neki tojásos hagymát a protein és 26 féle vitamin. orvos nem látta 2 hétig. ha belövöldözik mindenféle vektor megmrns szarral tuti meghalt volna mint szeretett nagymamám 82 évesen magas vérnyomással ment be a korházba és nem jött ki onnan . én nem hiszek se rusvai se szláviknak se nyunyókának mert milliókal gazdagodott mindegyiknek a cége.M1 et meg nem nézek mert ott annyit hazudnak hogy 10 perc után kidobnám a 4ks tvt az ablakon.
2021. szept. 9. 23:28
114/172 anonim válasza:
102 én sem kívánom a halálod, bár jobban átgondolva akkor csebd lenne, szóóóóval... \__(o_o)__/
2021. szept. 10. 06:39
115/172 anonim válasza:
114 es tehát azt kivánod.
Én meg minden oltatlannak azt hogy pusztuljon el, és jót röhögök rajtatok hogy korlátoznak.
2021. szept. 10. 07:14
116/172 anonim válasza:
Igen persze a kutatók kitalálják a mutáns vírus változatokat jó kedvükben. Igen persze majd biztos pénzért lehazudják a csillagos eget is. Ilyen könnyen megy ez. Kapnak pénzt és a kutatók csak úgy nem is tudom mit feltètelezzek csak így létre hoznak egy vírust.
(Az emberiség mèg mindig. Nem tart itt. Nem tudnak csak úgy vírust létrehozni)
Nyilván hazudnak az orvosoknak együtt. Igen hogyne. Véletlenül se higyjünk nekik, ( igaz hogy csak ok rendelkeznek megfelelő tudással és megfelelő " eszközökkel" , amivel keresik a megoldást , és az embereket akarják megmenteni..
Higyjünk inkább Márikának a boltos néninek,mert ő aztán átlát a szitán.
2021. szept. 10. 07:43
117/172 anonim válasza:
115 nagypapád ugyan ezzel a mentalitással kísérte a gázkamrába a szomszédait...
2021. szept. 10. 09:06
118/172 anonim válasza:
116 én megtartalak a kis álom világodban, ha ott boldog vagy
2021. szept. 10. 09:34
119/172 anonim válasza:
#115, de miféle korlátozásról beszélsz? Tényleg érdekelne.
2021. szept. 10. 09:40
120/172 anonim válasza:
115 senki nem kívánja a halálod, mert a lötéri kutyát nem érdekelsz. Élsz-halsz... Nekem mindegy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!