Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szklerózis multiplex?

Szklerózis multiplex?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár napja érzem, hogy zsibbad, bizsereg a bal arcfelem, valamint 1 napja már a lábaimban és a bal alkaromban is érzek zsibbadó, kellemetlen érzést. Fejem is néha megfájdul. Nagyon hipochonder vagyok, valamint vannak gerinc problémáim is. 11 hónapja volt MR vizsgálatom más okból kifolyólag, nem találtam semmi eltérést. Ennyi idő alatt kialakulhatna nálam a szklerózis? Voltam sürgin ezekkel a tünetekkel, és hazaküldtek, mondván, hogy a kóros stressz okozza nálam a panaszokat. Hozzátenném, hogy 2 napja voltam Yumeiho masszázson, ahol több pontot is végigmasszírozott a masszőr, de az arczsibbadásom már előtte is megvolt.

ma 10:07
 1/3 A kérdező kommentje:
*nem találtak, nyilván nem én értékeltem ki😅
ma 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:
A hipochonderség biztos befolyásol, de ezen túl szerintem ezek olyan komoly dolgok, aminek muszáj utánajárni. Anyukám sajnos stroke beteg, de már sok évvel előtte volt egy arcideg bénulása, ami így kezdődött és egy gyulladás volt az oka. Én nem szklerózisra gondolnék elsőként, hanem ideggyulladásra főleg, ha a gerinceddel is volt gond. Járj utána.
ma 10:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocsi elküldtem előbb. Nálunk nem kell beutaló a körzeti orvostól, csak időpontot kell kérni a reumatológiára, a párom nemrég volt, de lehet más városban máshogy van, nézd meg az intézmény oldalán, ami neked elérhető.
ma 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!