Ez lehet szklerózis multiplex?
Figyelt kérdés
Tegnap azt éreztem, hogy rácseppen valami a karomra, a csukló és a könyök közötti szakaszon, de természetesen nem volt ott semmi, amikor hozzáértem/megnéztem, viszont azóta enyhe zsibbadást érzek ott. Nem tudom, hogy ennyivel most elmenjek-e gyorsan neurológushoz, külföldi fórumokon sokan írták ezt a jellegű “paresztézia” tünetet, és jól be is fostam egyből. 29 éves nő vagyok, amúgy elég ideges és stresszes típusú ember is vagyok.aug. 3. 21:40
1/5 anonim válasza:
Nem, ez már az előrehaladott agysorvadás egyértelmű tünete. Anyám, hypochondria felsőfokon...
2/5 anonim válasza:
1-es valaszolo, nem kéne kigunyolni a kerdezot.
Kérdező, sztem menj orvoshoz, de sztem semmi komoly, de vizsgaltasd ki magad, hogy megnyugodj.😊
4/5 anonim válasza:
Ha olyasmit érzel a bőrödön, vagy a tagjaidban, aminek nincs valódi indoka, pl. az ilyen enyhe zsibbadás, az valóban lehet paresztézia. Ha tartós vagy rendszeres, akkor lehet akár SM jele is, de más betegségek is okoznak paresztéziát.
5/5 anonim válasza:
Én nem megijeszteni szeretnék én is sm beteg vagyok és érzek ilyet erre azt szokták mondani az orvosai nekem hogy ha 48oran belül nem múlik akkor menjünk de érdemes addig menni még nincs baj tapasztalatból mondom
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!