Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Valakinek hasonló tünete?

Valakinek hasonló tünete?

Figyelt kérdés

Tegnap este elkezdett nagyon picit hányingerem lenni, de ettem főtt krumplit, ott jobb lett, csak lefekvéskor kezdtem el teltsegerzetet érezni, illetve kicsit húzott, kb görcsölt a hasam.

Ma reggel 1 ora alatt 4-5x voltam WC-n, kicsit lágyabb, viszont formált állaga volt a szekletemnek, csak folyton éreztem az ingert, ilyen görcs szerut, hogy mennem kell. Ezt ráfogtam az étkezésre : 3napja pur pur kenyérre váltottam (most meg nem eszem inkabb) illetve baracklebol is ittam, mert múlt heten nem mindig tudtam kakilni normálisan. Tegnap az ebéd rizsejszinnel készült csirke-rizs volt, ezekre fogtam.

Viszont ma reggel a sok WC-re menés utan egesznap hányingerem volt, illetve gorcsolt a belem es a gyomrom is. Ilyen osszehuzo-feszülő érzésnek tudnám leírni

Foleg a koldokom fölött es ahol a bordák utan elkezd puha lenni, ekozott a rész között, de kétoldalt a hasam is gorcsolt eleg erősen .

Munkában voltam, igy nem tudtam elmenni nagywc-re rögtön,minden alkalommal ha jott az inger , de mikor voltam, akkor ugyanúgy normal,de laza szekletem volt.

A hasam azota is faj, es hányingerem van.

Fogok hányni szerintetek?

Illetve van mas akinek ilyen tünete van?

tegnap 19:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!