Valakinek hasonló tünete?
Tegnap este elkezdett nagyon picit hányingerem lenni, de ettem főtt krumplit, ott jobb lett, csak lefekvéskor kezdtem el teltsegerzetet érezni, illetve kicsit húzott, kb görcsölt a hasam.
Ma reggel 1 ora alatt 4-5x voltam WC-n, kicsit lágyabb, viszont formált állaga volt a szekletemnek, csak folyton éreztem az ingert, ilyen görcs szerut, hogy mennem kell. Ezt ráfogtam az étkezésre : 3napja pur pur kenyérre váltottam (most meg nem eszem inkabb) illetve baracklebol is ittam, mert múlt heten nem mindig tudtam kakilni normálisan. Tegnap az ebéd rizsejszinnel készült csirke-rizs volt, ezekre fogtam.
Viszont ma reggel a sok WC-re menés utan egesznap hányingerem volt, illetve gorcsolt a belem es a gyomrom is. Ilyen osszehuzo-feszülő érzésnek tudnám leírni
Foleg a koldokom fölött es ahol a bordák utan elkezd puha lenni, ekozott a rész között, de kétoldalt a hasam is gorcsolt eleg erősen .
Munkában voltam, igy nem tudtam elmenni nagywc-re rögtön,minden alkalommal ha jott az inger , de mikor voltam, akkor ugyanúgy normal,de laza szekletem volt.
A hasam azota is faj, es hányingerem van.
Fogok hányni szerintetek?
Illetve van mas akinek ilyen tünete van?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!