Menstruáció elején nagyon éles fájdalom, mozdulni se bírok 1 órán keresztül, amíg nem hat a gyógyszer és a végbelembe is kisugárzik. Ez csak endometriózis lehet vagy másnak is lehet hasonló tünete?
Figyelt kérdés
Voltam már több kivizsgáláson, hüvelyi UH-n minden rendben, jövő héten megyek majd vissza dokihoz.tegnapelőtt 21:45
1/2 anonim válasza:
Nekem most nyáron fordult elő három cikluson keresztül végbélbe kisugárzó fájdalom az első napon, mondjuk maga a menstruáció nem volt rosszabb, mint máskor szokott lenni. Viszont nekem úgy néz ki, manuálterápia hozott megoldást (még nem akarom elkiabálni, de a legutolsó mensesnél nem jött elő), a medence-kismedence területét rendbe tették úgymond, vagyis lehet endometriózison kívül más oka is hasonló tünetnek. Nálam konkrétan mozgásszervi eredet volt (gerinc, farokcsont eredettel, következményes kötőszöveti problémákkal). Nekem azt mondták egyébként, hogy ha nem múlik el ettől, akkor kismedencei UH-t csináltassak, de neked a nőgyógyász gondolom, csinált már.
2/2 Metionin válasza:
Nekem pont endo okozta de több más oka is lehet. Ciszta, kismedencei elváltozások, gerincprobléma stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!