Miért van az hogy mostanság az oltatlanok/oltást nem kérők szinte szabadságharcosként tekintenek magukra? (tisztelet a kivételnek)
Nekem pont Viktor apáddal van bajom.
Behozta a kínai vackot az egész EU-val szembemenve. Bennem nem alakult ki a védettség, veszélyeztetett vagyok, de cserében még hetekig nem kaphatok normális oltást (nem járt le a négy hónap). Van 80+ -os családtagom, Sinopharmos szintén, rákból gyógyulófélben. Csodás, hogy behozták ezt a vackot.
Sok nyugati országban kell maszk a zárt helyeken, szolgáltatókhoz vagy friss negatív teszt, vagy oltási igazolvány kell, keleti oltásokat nem engedték be, ingyen osztogatják a teszteket, mint a cukrot.
Itthon meg Eukaliptusz kongresszus, vadászbaromság, telt házas meccsek és nulla korlátozás.
130-as, undorító vagy, de van rá esély, hogy tényleg a föld alá kerülök hamarosan. Családtagommal és még sokakkal együtt.
Érdekesen volt felosztva ki milyen oltást kapjon. Arról a kormánynak kötelessège lenne egy felelősség vállalást, és beszámolót tartani. Mégis miért pont az idősek kapták azt az oltást amit a forgalmazó nem annak a korosztálynak ajánlott.
Nem vagyok kormány parti nagyon nem.
De teljesen lesz.roznia kínai oltást nagy hiba. Mert jó , és működik. De nyilván egy idős embernèl teljesen más már az immunrendszere.
Viszont azert nem gondolnám rossznak,hogy ilyen sokféle oltás közül lehet most választani.
Mert különbözőek vagyunk és nem mindenki egyformán reagál a gyógyszerekre.
# 132
Én 28 éves vagyok és nálam nem működött a kínai oltás.
Ismert alapbetegségeim: reflux és amiatt krákogás, váladékosság (de elvileg NRM krónikus orrmelléküreg-gyulladás), magas koleszterinszint, szívben visszafolyás (mitralis prolapszus vagy mi), kalciumanyagcsere-rendellenesség.
Az oltás idejében kb. 25-26 körüli BMI, tehát nem világ vége, de enyhe túlsúly.
Sokaknál működik a kínai oltás (benne vagyok egy Face csoportban, elég sokan raktuk fel az eredményeinket), de rajtam kívül is van fiatal, akinél nemigen.
Remélem, hogy az mRNS alapú működni fog.
((Sputnik-ot nem tudom lehet-e, de nem akarom, elfogadottat akarok, az AstraZeneca-tól kicsit félek. ))
Nem vagyok fideszes. Politikától függetlenül az oltas mellett döntöttem.
Az oltás ellenesek agyát sikerült átmosni. Olyan emberej manipulalatak titeket, meggyőzték arról mennyire rossz és csúnya az oltás,akik nagyon meggazdagodtak ezzel az embernek megvezeteèsèvel. Pl a vitamingyártók.
Nagyon egyszerűen gondolkodtok.
#135:
Ez azért nagyon nem igaz. Én láttam a vakcina árnyoldalait is, köszönöm nem kérek belőle.
Ti, oltásfanatikusok (nem minden oltott, csak akik nagyon propagálják az oltást) nagyon faék egyszerűen "gondolkodtok".
Ha valaki rámondja, hogy jó, akkor nyomassuk be. Nagyjából ennyi. Közben sajnos sem a kutatók, sem az orvosok nem lehetnek biztosak benne, hogy valóban jó. Így indult az egész oltás mizéria, most meg kiderül, hogy mégsem annyira jó ez a "csodaszérum". Lassan már a 4-edik oltást vehetik fel az oltottak 1 éven belül, meg majd utána valami újabbat is, mert mutálódik a vírus és röhögve kijátsza majd az oltást. Persze van, akinek mindegy, ha azt mondják, hogy jó, akkor tolja befelé.
Nem mondom, hogy az oltatlan állapot feltétlenül jó vagy hogy az oltott nem az. Nehéz jó döntést hozni, ezért sem tartok senkit birkának, aki beadatta magának. Én nem nézek semmilyen konteós dolgokat, nem vagyok "Gődényista" vagy kicsoda (ezeket hallom mindig), szimplán vettem a környezetemből a mintát az oltottak közül plusz a világszintűt. Ami látható, hogy az oltás az eredeti célját nem éri el, cserébe vannak elég csúnya mellékhatásai, ami azért az eltitkolt számok ellenére is jelen van (sokan nem is jelzik egyébként ha bajuk van az oltás után vagy nem tudják hol kellene jelezni, vagy ha jelzik pl. házi orvosnak az tesz rá magasról).
Na ilyen áron nem kell nekem "védőoltás". Majd ha kiforrja magát és ténylegesen jónak bizonyul, illetve a covid is valami bazinagy halálos vírussá növi ki magát, akkor ok. Persze attól függetlenül aki szeretné, felőlem beadathatja magának annyiszor, ahányszor jónak találja.
Manapsag minden kínt és tünetet rávernek az oltásra.
Pl simán elhiszik az emberek,hogy az oltástól lettek cukorbetegek.
Mert ami oltás után történt velük az csakis az oltás miatt van. Ez elég egyszerű logika nem?
A saját környezetbők vett "minta" megint csak nem állja meg a helyét, mert orovosi diploma nélkül elég nehéz egy hétköznapi embernek diagnózisokat felállítani.
Napjainkban ami tenyleges választ jelent az a kutatások eredményei. Ahol ténylegesen szakemberek vizsgálják az alanyokat és tudnak , képesek racionálisan ok okozati összefüggésrket állítani.
Te nem tudsz. Egy hétköznapi ember rohadt nehezen tud egészségügyi statisztikai adatokat értelmezni. Nagyon nehéz és sok hülyeség születik meg általuk
Azért van nem egy ismerősöm (elég közeli, családtag) aki EÜ-ben dolgozik (nem takarító), naponta dolgozik akár covid-osokkal is. No, oltott is kerül be szép számmal kórházba de ez ismeretség nélkül is világos.
Nem lehet értelmezni a statisztikát? Lehetne, csak annyira torzított az oltás javára, hogy felesleges. De még így is látszódik, hogy azért annyira nem kóser ez a dolog, mint amennyire kántálják.
A saját környezetemből vett minta lehet "nem állja meg a helyét", mert nem "reprezentatív". De egy valamit biztosra tud: valós.
Amit neked/nekem előadnak a neten, tv-ben stb. az meg olyan "valóság", amit aki akar elhisz, aki nem, meg nem fogja.
A kutatások is olyanok, amilyenek. Már többször említettem itt is, hogy attól még, hogy egy rakat pénz meggyorsította a vakcinák fejlesztését és elkészülését, még van olyan része, amit NEM LEHET pénzzel megvenni.
Ez tipikusan az a rész, amely a mellékhatásokra (rövid és hosszú távú is) vonatkoznak. Azt a 2-10 éves részt nem lehet átugrani. Igen, sok embert beoltottak, sokak rendben is vannak (vagy úgy tűnnek) de sokaknak lettek kisebb-nagyobb (akár lehetségesen maradandó) problémái az oltás következtében (esetleg bele is haltak).
Nyilván nem minden írható az oltás számlájára, amely az oltás után történik, de például a covidnál ezt játszák el már mióta...Ezzel próbálják a statisztikákat manipulálni az oltások javára. Ha egyszer voltál covid-os és meghalsz akkor is simán lehet, hogy covidos halottként tüntetnek fel a statisztikában (itt élő példát is hallottam, hogy meghalt a családtagja egyik ismerősömnek, a kórházban pedig megkérdezték, hogy ráírhatják-e a papírjára, hogy covid-os volt és egyebek).
Egyébként Te sem tudsz semmit, egyedül a bizalmat szavaztad meg a vakcináknak és azoknak, akik propagálják. Ha tévednek az meg persze a Te gondod lesz, ők élnek tovább, mint Marci hevesen. Az orvosok/nőgyógyászok stb. meg max vállat tudnak vonni az oltás után kialakult mellékhatásokra (pl. menstruációs zavarok, de ez csak egy "kisebb" gond).
Persze a covid-ot sem jó elkapni viszont cserébe ha túl tudsz rajta jutni (ez oltottként is igaz, mivel a vakcinák nem védenek meg a fertőzés elkapásától, terjesztésétől de még sajnos a súlyos kimeneteltől sem feltétlenül), akkor a természetes immunizálás erősen jelen lesz, kutatások szerint jóval erősebben, mint bármely vakcina után.
Azért se mert a legtöbb ápoló nem elég tájékozott.
Közeli ápoló ismerősöm olyan buta következtezeseket vont le.
Kapaszkodj meg ,szerinte az olas miatt amit kapott covidos lett ő és a gyereke is. Szerinte amúgy oltott emebr közelében nem szabad lenni mert az is veszélyes. És ezeket nem a buta tényeket nem a kórházból szedi össze hanem a netről.
Nagyon jól tudom, hogy az ápolókat sokszor nem érdekli ,hogy mekkora felelősség van rajtuk.
Nagyon jól tudom, hogy simán elutasítják a covid teszteket,nehogy karanténba kelljen vonulniik vagy tappe tér kelljen menniük. Nagyon jomtudom nem tartották be a rájuk vonatkozó szabályokat, maszk hordas stb.
Az ápoló ismerősöm covidsan ment be dolgozni betegek közé.
Híresek a sok butaság terjesztésében
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!