Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mandulaműtét után kevesebbszer...

Mandulaműtét után kevesebbszer beteg az ember?

Figyelt kérdés

Krónikus mandulagyulladásom volt, nemrég lettem műtve. A végén már lyukacsos, heges volt a mandulám, szinte mindig voltak kövek is, ha épp nem volt aktív gyulladásban, akkor is fájt a torkom. Soha nem gyógyultam meg emberi idő alatt, legalább egy hónapig voltam beteg, aztán egy hétre jól lettem és kezdődött megint.

Még egyelőre tart a gyógyulási folyamat, kegyetlenül rossz, de tudtam, hogy ilyen lesz. Aki már túl van rajta, ti mennyit vagytok egy évben betegek és hány nap alatt gyógyultok meg? Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy minél kevesebbet legyek ezentúl beteg?

febr. 4. 12:50
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hát annyiból kevesebbszer, hogy az állandóan minden ok nélkül begyulladó mandulád már nem fog gondot okozni. Viszont ugyanúgy fog fájni a torkod, ugyanúgy elkapsz mindenféle felső légúti fertőzést, ugyanúgy lehet gégegyulladásod, légcsőhurut, fülkürt hurut, stb.
febr. 4. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!