Igaz az h az orrmandulát úgy szokták "kivésni"?
nekem még ovis koromban vették ki az orrmandulámat és elaltattak, tehát nem tudom mit csináltak, de egy biztos: nem lett se kék se zöld az arcom:D
nem is éreztem semmit:)
Az orr mandula egy lágy szövet, nincs azon mit vésni. Lágyabb mint az ujjbegyed, aztán abban is ,hogy szalad a kés :), ha megvágod a kezed. Nincs kék zöld bevérzés az arcon, hisz a garat hátsó falán van. Ezt nem tudom ki mondta neked, de nem volt jó szándéka vele, leginkább meg akart ijeszteni vele.
Ha majd netalántán orr plasztikát csináltatsz esetleg a későbbiekben és a csontokat fúrják faragják ott van lila folt körülötte. De most nem erre készülsz.
aha köszi szépen a válaszokat. (Y)
most készülök nemsokára kivetetni, és egy rokon azt mondta h az orrmandula olyan porcos kemény vmi, amit nem tudnak csak ugy kivágni, hanem vésni kell ami nagyon fájdalmas és utána egy hétig kék lesz az arcom. gondoltam h csak ijesztgetni akart vele, de azért ink megkérdezek másokat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!