Mivel érdemes "kivésni" a gipszkarton falat?
Tényleg a "kisflex" a legjobb ötlet, de nagyon porol!
Ha éles késsel/snitzerrel átvágod a papírkülsőt(párhuzamosan, kb ujjnyi szélességben) akkor egy széles tollú csavarhúzóval kikaparhatod a gipszet.
" Bonyolutabb volt leirni, mint elkesziteni. :)))"
Ékezetes betűk nélkül elolvasni is!
Angol a netbookom es az oprendszerem is (merthogy igy kell hasznaljam). De azert bocsanatot kerek mindenkitol, akit zavar. :)
A kerdeshez meg elfelejtettem:
Ne vesd meg sehol, ha egy mod van ra. Egy vesessel csak statikusan gyengited maglevo faladat, valamint barhogy javitod nagy az esely ra, hogy minden evben repedni fog a helyen.
Küldhetnél nekem is a "bergmann" csőből pár métert,régóta keresem én is:)) Közel 50 éve nem gyártják. Amire te gondolhatsz ez a MŰ III védőcső lehet.A gipszkarton falat egyébként akkor szerlejük amikor csak a váz áll vagy csak az egyik oldal van felcsavarozva. Szerintem keresd meg a toldást,vedd le a lapot ás a kábelt ott fűzd le. Vagy az élhetőbb megoldás a kábel csatorna.
Villszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!