Miért van az hogy mostanság az oltatlanok/oltást nem kérők szinte szabadságharcosként tekintenek magukra? (tisztelet a kivételnek)
61
Ne a tapasztalatok alapján, mert azok nem fedik a valóságot a kis mintaszám miatt. Ki ezt tapasztalja, ki azt. Az én ismerősi körömben például nagyon-nagyon kevés COVID-os volt szerencsére, viszont ők megszenvedték.
Senki sem beszél a tv-ről, nem kell olyat a számba adni, amit nem írtam. Akár külföldi források, egészség témájú lapok, külföldi laptól átvett cikkek forráskritikával.
Vagy például megnézi az ember a 2020-as többlethalálozást. Ebből is látszódik, hogy valami van a "levegőben", ami komoly.
Nem az ÉN félelmeim miatt kell oltatni, hanem egy olyan veszély miatt, ami miatt távoktatás volt több nyugat-európai országban, ami miatt zárva voltak az ovik több nyugat-európai országban, ami miatt elhalasztottak egy olimpiát majd zárt kapuk mögött rendezték azt, ami miatt most vagy meghatározott oltások kellenek vagy friss teszt, ha ki akarsz menni például Ausztriába vagy Németországba.
Itt, ezen az oldalon semelyik oltáspártitól, COVID veszélyességét elismerőtől nem láttam olyat, hogy a magyar média alapján tájékozódna és formálna véleményt, de ti folyamatosan a szánkba adjátok ezt.
64
Rendben, felőlem nyugodtan legyél poszt-COVID-os. Azért remélem, nem kerülsz mellém a COVID-od elején a harmadik oltásomig, mert én nem akarok fél évre kiesni sem a munkából, se az egyetemről és szívizomgyulladást se akarok az eleve beteg szívemmel, meg azt se, hogy ne tudjak lépcsőzni, amikor már születésemtől fogva közröhely az állóképességem és épp azon próbálnék dolgozni. Azt is remélem, hogy nem benned alakul ki egy durvább mutáció, amivel Apumat, a párját és több barátomat is veszélyezteted.
Te meg fogadd el, hogy nekem ez a véleményem.
Van egy velem egykorú (tehát huszonéves) COVID-oltásellenes ismerős házaspár. A húde egészséges, hú de nem veszélyeztett korosztály ugyebár. Hát a nő kórházba került, oxigénre volt szüksége. Felőlem akarhatsz így járni.
67
Az autóban sem kötöd be magad, mert a baleset lehetősége negatív gondolat. Ugye?
Amúgy a balesetnek nagyságrendekkel kisebb az esélye, mint a kórházba kerülésnek COVID-dal, főleg mint a poszt-COVID-nak.
Mit szólnál most pl Németországban, ahol komolyan veszik a járványt és maszk kell a boltokba? Mit szóltál volna ott a kijárási tilalom alatt, amit ott komolyan is vettek.
Maradjunk annyiban, hogy nem értjük egymást. De jelzőt nem kérek magamra.
68 a baleset gondolata negatív gondolat, az öv bekötése meg egy elövigyázatosság, és egyébként KÖTELEZÖ. De ahogyan biciklin sem hordanak sokan sisakot, motoron sem légmellényt, mert nem tartják szükségesnek, és ehhez joguk van.
Tökre jogod van a véleményedhez, azonban ha ez mások cseszegetésében manifesztálodik, mert gyenge és képtelen vagy elfogadni más nézőpontokat, nehogy a bites kis világod össze döljön, akkor viszont ne csodálkozzál, ha túl sok megértést nem kapsz tőlem.
Amúgy nem tudom minek győzködsz, amikor világosan leírtam többször, hogy nekem erre nincs igényem. Izzadság szagú Jehova tanúja vagy
Utolsó kár értük. Nem érdekli őket,mert sèrthetetlennek gondolják magukat. Nem látnak tovább a saját egójukon túl.
Akiket az orovosok nem tudnak meggyőzni majd pont egy laikus emberre fognak hallgatni.
Tudatalattiuk így próbálja védeni magukat. Amit könnyebbrn fel tudnak dolgozni abba az irányba hajlanak.
Engem nem érdekel mit gondolnak az oltástagadók. Tudomány tagadók. Nem ebbe a korba valók finoman fogalmazva. Csak maradnának csendben, olyan dolgokról van Vèlemenyuk amihez nem is értenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!