Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tehetek hányinger esetén?

Mit tehetek hányinger esetén?

Figyelt kérdés
Már lassan fél éve rendszeresen hányok, és ez az utóbbi 1 honapba annyira roszabbodott hogy nem tudok normálisan enni mert vagy közvetlen utána vagy az este folyamán rosszul leszek es amíg ki nem hányom a kajámat addig nem megy el a rosszul lét. Bármilyen tanácsot vagy gondolatot elfogadok és nem vagyok terhes.

febr. 8. 00:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Orvos nem jutott még eszedbe? Erősen indokolt lenne.
febr. 8. 00:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk kivizsgáltatni magadat gasztroenterológussal, hogy miért hánysz! Eszem megáll! Még senki nem mondta neked?

Amúgy mennyit fogytál, ha semmi nem marad meg benned?

febr. 8. 01:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez az elobbi válaszolónak:

Nem nagyon beszéltem erről még senkinek mert nem tartottam fontosnak, szoval nem, meg nem mondtak. Es fogalmam sincs hány kilót fogytam, azt tudom hogy megjegyezték tobben is hogy az arcom keskenyeb lett. De mindenképp felfogok keresni egy orvost.

febr. 8. 01:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fél éve hánysz, és nem tartod fontosnak??? Engem 4 nap hányás is kikészítene és orvoshoz kergetne!
febr. 8. 01:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Te jó ég, én a hányás gondolatától is rosszul vagyok.

Súlyos problémáid fognak kialakulni, menj orvoshoz!

Szüleid tudják? Hány éves vagy?

febr. 8. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!