Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki mire szavaz vírus kapcsán?...

Ki mire szavaz vírus kapcsán? Mi lesz szeptembertől?

Figyelt kérdés
És majd nézzük vissza a válaszokat novemberben, hogy kinek lett igaza.

2021. jún. 23. 10:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/181 anonim ***** válasza:
96%
58. Én tőled kérdeztem mivel te írtad. Nem találkoztam még vitaminos emberekkel, csak olyanokkal aki ezekre az emberekre hivatkoznak!?
2021. jún. 26. 09:55
 62/181 anonim ***** válasza:
31%

-Igen, a facebookon valakik, mondtak valamit, valamikor.

-De pontosan hol, kik, mikor?

-Hát a kontentósok, gödényisták meg a laposfődhívők.

-???

2021. jún. 26. 10:06
 63/181 anonim ***** válasza:
0%

Hát én minden második COVID-oltásellenestől azt olvasom, hogy szedi a vitaminokat, egészségesen él és a saját immunrendszerében bízik.

Egészségügyi dolgokról nem a face-ről tájékozódom. Persze vannak ott is jó oldalak, pl a Szkeptikus Társaság.

2021. jún. 26. 10:14
 64/181 anonim ***** válasza:
96%
Miért, az oltáspártiak nem szednek vitaminokat és nem bíznak a saját immunrendszerükben? Komolyan, nem értem ezeket az összefüggésésket.
2021. jún. 26. 10:19
 65/181 anonim ***** válasza:
0%

Mégis a COVID oltás elleniek szokták ezt szajkózni.

Nálam amúgy mindkettő kérdésre nem a válasz, bár alkalmanként szedek vitamint idegrendszer, izom stb támogatására.

2021. jún. 26. 10:24
 66/181 anonim ***** válasza:
100%

#60: "Vírusokra általában nincs vírusölő gyógyszer."

Már hogyne lennének. Nemcsak bizonyos gyógyszerek, egyes gyógynövények is antivirális hatásúak, pl. a fokhagyma és a gyömbér.

Gyógyszerek közül az ivermectin antivirális és gyulladáscsökkentő hatással is bír. Számos publikáció igazolja a koronavírussal szembeni hatékonyságát (egyébként a D-vitaminét is).

2021. jún. 26. 11:06
 67/181 anonim ***** válasza:
100%
De lepontoztok, bármit írok😅
2021. jún. 26. 11:39
 68/181 anonim ***** válasza:
72%
Ha h*lyeségeket írsz, ne csodálkozz.
2021. jún. 26. 11:44
 69/181 anonim ***** válasza:
66%
Szerinted az hülyeség, amit én írok. Szerintem az, amit te.
2021. jún. 26. 11:47
 70/181 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk pont nem igazán pontoztalak le, csak 1-2-ben, ami tényleg f*szság. De ezek szerint nem csak én gondoltam így. Azért elgondolkodtató. Persze, amit most írtál az általánosságban igaz, mindenki elfogult a saját nézeteivel szemben és nehezen hajlandó megváltoztatni azt, még akkor is, ha egyértelműen téved vele kapcsolatban.

Nekem egyébként mindegy, hogy mit gondolsz és írsz, nem hat meg. :D Ahogy látom elég oltás fanatikus vagy, azért azt remélem tudod, hogy sorra jönnek elő az oltásokkal a gondok (covid-19, mielőtt más oltásra gondolnál) és még sok minden lehet, amit nem tudsz. Nem mellesleg ne hidd, hogy most Te halhatatlan vagy csak mert beoltottak.

2021. jún. 26. 12:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!