Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki mire szavaz vírus kapcsán?...

Ki mire szavaz vírus kapcsán? Mi lesz szeptembertől?

Figyelt kérdés
És majd nézzük vissza a válaszokat novemberben, hogy kinek lett igaza.

2021. jún. 23. 10:10
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/181 anonim ***** válasza:
0%

Egy 31 éves egészséges emberre hogy lehet azt mondani, hogy amúgy is ment volna az alapbetegségei miatt? Vagy egy 26 évesre? Egyikük 2 évvel fiatalabb nálam, másikuk 3 évvel idősebb és elhunytak COVID-ban, pedig velem ellentétben egészségesek voltak.

Akinek nem tökéletes az immunrendszere, annál egy fertőzés is triggerelhet autoimmun betegséget, sőt, szokott is. Nomeg a terhesség vagy nagyon stresszes állapot.

Szerintem mindenkinek be kellene adatni az influenza elleni oltást.

2021. jún. 26. 14:11
 82/181 anonim ***** válasza:
94%
Akkor hogy a viharba' nem bíznék a vakcinákban, az orvostudományban, a gyógyszerekben? Az a gond, hogy keveved a koronát a többi, valóban komoly járvánnyal ill. az mrns oltást a hagyományossal. Összemosod a dolgokat. Az alma és a körte nem ugyanaz, csak azért mert mindkettőt gyümölcsnek hívjuk.
2021. jún. 26. 14:14
 83/181 anonim ***** válasza:
97%

Szerencsére nem a Te elképzeléseid alapján mennek a dolgok. :)

Honnan tudod, hogy egészségesek voltak? Senki sem állíthatja biztos magától. Egyébként lehet ők is épp oltottak voltak és annak következtében vagy abból kifolyólag haltak meg. Sosem fogod az igazságot megtudni, a teljes igazságot senki nem tudja, amit meg közzétesznek, az meg annyit is ér.

Készíthetek Neked én is statisztikát, amiben azt hozom ki, amit gondolok vagy arra hajazok. Az, hogy mi van felírva egy összetákolt, hiteltelen kormányzati oldalra, az nem jelent semmit. Tájékoztató jellegű információk, erős fenntartásokkal kezelendő, nem készpénznek vehető.

Egyébként úgy tűnik pont annyi idős vagy, mint én, mégis totál ellentétes a gondolkodásunk. :D

2021. jún. 26. 14:16
 84/181 anonim ***** válasza:
0%

Téged nem zavar, hogy hullanak a velünk egykorúak? Neked 30%-os halálozás kellene, hogy komolyan vedd?

Aki nem egészséges, az hullhat, akkor is, ha ugyanannyit élhetne, nint te?

2021. jún. 26. 14:25
 85/181 anonim ***** válasza:
100%

Zavar, de ennek nem tudsz sem Te, sem én csinálni semmit. Dehogy is, sosem állítottam olyat, hogy aki nem egészséges az "hulljon", de ezen nem ezek a vakcinák fognak segíteni! Még mindig nem érted...

Egyébként meg szerencsére a covid nem annyira veszélyes, mint amennyire behype-olták, én már akkor is azt mondtam, amikor még csak pedzegették, hogy valami van Kínában (tavaly január - benn munkahelyen beszéltük). Persze tény, hogy tud különféle együttállásokból kifolyólag nagyon csúnya munkát is végezni, vagy akár halállal is járhat de összességében nem jelent akkor veszélyt, mint állítják.

Én úgy vagyok vele, hogy ha elkapom, akkor majd kiheverem vagy ami lesz (ennek van egy valószínűsége), de magamba toljak be egy cuccot, amitől rövid vagy hosszabb távon lehet valami bajom és még ha a covid-ot is elkapom akkor pluszban szívok. Minek "kockáztassak" meg egy nem várt mellékhatás következményét ha végső soron lehet még jobban ráb*szok, ha oltatok?

2021. jún. 26. 14:32
 86/181 anonim ***** válasza:
0%

Nem tud hosszútávú mellékhatást csinálni.

Nagy eséllyel véd, eeesetleeeg előfordul, hogy nem.

Már eleve a védőoltások miatt vagyunk itt.

1% halál-esély és 70% poszt-COVID esély meg nekem sok.

Érdekes, a munkahelyemen meg sokan önként hordják a maszkot.

2021. jún. 26. 14:36
 87/181 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk is sokan beoltatták magukat de sokan besz*riak, a másik fele meg a kártya miatt.

Egyébként nagyon el vagy tájolva az esélyek latolgatásának tekintetében. Nem tudom az oltottakat honnan és miképp vezették meg ennyire a valószínűségek tekintetében de eléggé elképesztő, amit sikerült összehozni.

Azt hiszem Veled még vitáznom is felesleges a továbbiakban, mert most is annyira valótlant állítasz, hogy ezek után nincs is értelme írnom. A betegséged tekintetében jobbulást, a covid-ot meg remélem nem kapja el senki és az oltásnak se legyenek következményei!

További szép napot! :)

2021. jún. 26. 14:47
 88/181 anonim ***** válasza:
97%

"Nem tud hosszútávú mellékhatást csinálni.

Már eleve a védőoltások miatt vagyunk itt."

Birom a hozzád hasonló fanatikus embereket akiket sem logikai úton, sem tudományos tényekkel nem lehet objektívebb belátásra bírni.

Csak mondják,mondják,mondják,mondják,mondják,mondják,mondják,mondják a monológot:-)

2021. jún. 26. 14:48
 89/181 anonim ***** válasza:
12%

[link]

Amúgy ne haragudj, te is fanatikusnak tűnsz, te az emberi szervezetben bízol fanatikusan.

A krónikus betegségeimet illetően abban bízom, hogy a szteroidot el tudom kerülni, hát majd meglátjuk.

2021. jún. 26. 14:52
 90/181 anonim ***** válasza:
96%
2021. jún. 26. 15:03
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!