Szeptember 5-i esküvő maradhat el a korona vírus járvány miatt? Én legszívesebben nem mennék, sőt ilyen időkben nem is terhelném a családom és a barátaimat azzal, hogy ilyen időkben lagzizgatok...
Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 14:19
1/12 anonim válasza:
Gondolom a napokban kiderül majd, hogy milyen szigorítások lesznek szeptember 1 után, de én nem mennék el most amikor naponta emelkedik az új betegek száma.
2/12 anonim válasza:
Ha nem akarsz menni, akkor be menj. Nyugodtan fogd arra, hogy kicsit lázas vagy, nem érzed jól magad, szinte biztos, hogy nem korona, de azért nem kockáztatsz, nem mész el inkább. Biztos megértik.
3/12 anonim válasza:
Miért kéne össze-vissza beszélnie ? Nem megy és kész. Ha megkérdezik töle, hogy miért nem megy, akkor megmondja, hogy mert fél a fertözés lehetöségétöl is. Ha meg nem kérdezik, akkor ne válaszoljon.
Ez korrekt.
4/12 anonim válasza:
Én sem értem, miért kéne hazudni, amikor teljesen érthető indoka van nem menni.
5/12 anonim válasza:
Lakodalom van a mi utcánkban
Koronavírus pedig újra támaaad
Nem akarok én megfertőzőődni
De az anyósom hátha beledööglik
Vége van már a lakodaloomnak
Fehér csujások állnak odakint soorba
Pozitív lett sokak tesztek számaa
Indulás hát a Szent László kórházbaa
:DD
6/12 anonim válasza:
Nem, nem marad el. Én is megyek pont 5.-én. Te meg Bandikám húzzál el egy pszichológushoz. Köszönöm a család nevében is ha megteszed.
7/12 A kérdező kommentje:
Megvolt a lagzi, köszi mindenkinek a választ, a körülményekhez képest nagyon jól éreztük magunkat ☺️ Az utolsó válaszolónak inkább nem mondok semmit...🤨 Bandikám... Gyp-s...
2020. szept. 6. 17:32
8/12 A kérdező kommentje:
Az esküvő után a fél násznép koronás lett, hajrá fiatalok, megéri lagzizgatni, csak így tovább...
2020. okt. 3. 05:46
9/12 anonim válasza:
Le merem fogadni, hogy az anyós jött ki az egészből a legjobban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!