Kiderült egy ismerősöm ismerőséről, hogy koronavírusos. Esélyes, hogy én is elkaptam?
Pont egy hete találkoztam egy barátommal, aki előtte lévő nap találkozott egy buliban egy sráccal, akiről később kiderült, hogy pozitív lett a tesztje. Tegnapelőtt kicsit fájt a torkom, tegnap nem volt nagyon étvégyam se, fáradt voltam. Előtte lévő nap futottam 2 szigetkört, így a fáradtságot részben ennek is tudtam be. Ma érzem, hogy forró a testem, bár csak gyenge hőemelkedésem van, kicsit fáj a torkom, de ennyi. Semmi más tünet nincs egyelőre. Haveromat jövő héten fogják csak tesztelni, addig várhatok.
Esélyes, hogy elkaptam?
Igen.
1-es, nem küldenek mentőt, az orvosi tesztkérés után be kell sétálni a tesztelő helyre.
Nem tudom, hogy pontosan milyen esetekben ingyenes. Anyám Angliából jött haza, neki ingyenes volt, és mentővel jöttek-de annyi emberhez kellett kimenni és letesztelni, hogy már majdnem lejárt a karantén, mire kijött a mentő (1hét+ idő).
Ezekre mind nem tudom a pontos választ, szerintem a háziorvosod kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!