Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szeptember 5-i esküvő maradhat...

Szeptember 5-i esküvő maradhat el a korona vírus járvány miatt? Én legszívesebben nem mennék, sőt ilyen időkben nem is terhelném a családom és a barátaimat azzal, hogy ilyen időkben lagzizgatok...

Figyelt kérdés

2020. aug. 29. 14:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hm..nekem is az jutott eszembe az idei lagzikról ami neked, hogy minek most még ezzel terhelni a családot és a barátokat..

eleve gazdaságilag sokakat rosszul érintett, szóval nekem is pl. a barátnőm augusztusi esküvője egy kész anyagi csőd volt, mindezt úgy hogy a párom is és én is csökkentett fizut kaptunk..

Nem is mennék inkább bele abba, hogy a lánybúcsú, koszorúslányruha stb stb mennyibe került.

Nekem kellemetlen volt , és én pl. rosszul éreztem volna magam, ha tudom, hogy a barátaim , rokonaim most rossz anyagi helyzetben vannak vagy elvesztették a munkájukat.

Nyilván megértem, hogy valaki nem akar lemondani az esküvőről amit már évek óta tervezgetett, de igen én nem tartom jó ötletnek most a nagy esküvőket...mondjuk én alapból szűk körűt szeretnék , és egyszerűt.

2020. nov. 13. 15:08
 12/12 A kérdező kommentje:
11 ugye ugye. Én csak a saját családomon látom. Egy borzasztó nagy nyűg mindenkinek..
2020. nov. 17. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!