Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki mire szavaz vírus kapcsán?...

Ki mire szavaz vírus kapcsán? Mi lesz szeptembertől?

Figyelt kérdés
És majd nézzük vissza a válaszokat novemberben, hogy kinek lett igaza.

2021. jún. 23. 10:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/181 anonim ***** válasza:
19%

Ebben a kategóriában összegyűltek a Gődény-hívők, a gyógyszeripart ellenségként kezelők, a tudományban nem hívők, az összeesküvéselmélet-hívők. Nem mindenkire igaz mindegyik.

Személy szerint sajnálom, hogy nincs elegendő COVID-os kérdés a Tudományok kategóriában, mert ott tényleg olyan emberek vannak, akik gondolkoznak, utánanéznek illetve hisznek a tudományban.

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__1..

Nem gondolom magam halhatatlannak az oltás miatt, DE ha elkapnám a vírust oltás nélkül, ki tudja, mi lenne velem.

2021. jún. 26. 12:08
 72/181 anonim ***** válasza:
100%

Miért, most tudod, hogy mi lesz Veled, ha elkapod beoltva? Dehogy tudod, csak reménykedsz és bízol abban, hogy a SZERVEZETED felkészült rá. Vagy így, vagy úgy. Nálad a vakcinában való hit talán erősebb is, mint amennyire a saját szervezetedben bízol, pedig végső soron nem a vakcina ment meg bármiféle megbetegedéstől, szövődménytől, hanem a szervezeted és annak ellenálló képessége. A vakcina csak abban tud segíteni, már ha tud persze (nem, nem mindenkinél alakul ki ellenanyag szint, van aki nem is "immunizálható" egyáltalán), hogy a súlyosabb lefolyás és szövődmények kialakulásának valószínűségét csökkentse. Vakcina nélkül is fel tudja venni a harcot a szervezet a vírus ellen, illetve fordítva is igaz, hogy akár beoltva sem.

Én nem vagyok "Gődény-hívő", a gyógyszeripart sem kezelem esküdt ellenségnek (bár az tény, hogy a pénz a beteg emberből van, nem az egészségesből - illetve halottból), azt sem hiszem el, hogy itt Bill Gates meg chipelés van. Egyszerűen nem hiszek a covid vakcinákban, ennyi. Nem facebook-ról tájékozódom, vannak hitelesebb forrásaim, meghallgatok és megnézek mindkét oldalról (oltáspárti és oltásellenes) videókat, híreket stb, de végső soron a saját ténymegállapításom lesz a mérvadó. Én az a típus vagyok, aki úgy gondolja, hogy ha 50 millió ember mond egy dolgot és én hülyeségnek tartom akkor az hülyeség. Csak akkor vagyok meggyőzhető, ha rendes, levezetett logika, észérvek sorozata van mögötte de ez a covid vakcinák mögött nincs. Épp a napokban olvastam, melyet azért még fenntartással kezelek, hogy az eddig RNS nem tudja befolyásolni a DNS-t ténymegállapítás megdőlni látszódik. Nohát, eddig pont az volt, hogy ezek biztos nem tudnak semmi hatással lenni a DNS-re, és az erre alapuló vakcinák emiatt (is) biztonságosak.

Bár vérnarancsos az oldal, ezért (is) fenntartásokkal kell kezelni de ha bebizonyosodik, akkor ez megint majd csak más fényt tud vetni a dolgokra:

[link]

Összességében nekem mindegy, hogy ki oltat, ki nem, ki pártolja és ki nem.

2021. jún. 26. 12:21
 73/181 anonim ***** válasza:
0%

71

Nekem több tünetem is van (bár nem igazán újak), amik szteroidszedéssel fenyegetnek. Abszolút nem bízom a szervezetemben, DE a 'természetes' immunrendszeremmel nagyobb biztonságban érezném magam a COVID ellen, mint a szteroiddal gyengítettel. Jó, persze megpróbálok majd elmenni másik bőrgyógyászhoz is, ha úgy érzem, meg egyebek.

Ezért is jó az oltás. Meg egyébként is.

Bízom benne, hogy a COVID elleni védőoltás ugyanúgy fog működni, mint a kötelező védőoltások is. Pláne, hogy én a full hagyományos eljárással készültet kaptam.

Az emberi szervezet önmagában közel se tökéletesen működik, régen ezért halt meg 10 gyerekből 8, az anyák belehaltak a szülésbe, belehaltak az emberek tüdőgyulladásokba, járványokba, krónikus betegségekbe. Bááár 200-400-1000 éve, a sokkal természetesebb, kevésbé szennyezett, műanyagoktól mentes és mozgásban gazdag világban nem tudom, mennyire voltak krónikus betegségek.

A COVID azért veszélyes, MINDEN korosztályban jóval nagyobb a halálozása, mint például az influenzának, sok poszt-COVID-os van. Több ismerősöm is elhunyt, volt, aki annyi idős volt, mint én vagy alig több.

Ismétlem: bízom az oltásokban, mert az oltás, mint olyan, már bizonyított. A szervezetemben nem bízom, mert nem működik tökéletesen, az emberi szervezet, mint olyan se, de az enyém pláne nem. Viszont az oltás segít neki életben maradni. Nem 100%-os biztonság, de jóval több a 0-nál.

2021. jún. 26. 12:41
 74/181 anonim ***** válasza:
98%
A járványok a természetes szelekció része. De az elmúlt pár 100 évben mindenkit megmentünk hála a tudománynak, többek között ezért van ennyi beteg ember. A génhibás gyenge emberek, akik alapjáraton meghaltak volna a természét rendje által, tovább szaporodtak ezzel deformálva az emberiséget. Durván hangzik amit írtam, de ha belegondolsz beleavatkozunk minden szinten a természet törvényeibe, ennek viszont komoly ára van és lesz!
2021. jún. 26. 13:15
 75/181 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem 0 a szervezeted ellenálló képessége. Megértem, hogy a betegségedből kifolyólag nem bízol benne de végső soron akkor is a szervezeted fogja legyőzni/nem legyőzni a vírust, nem a vakcina. A vakcina csak "betanítja", ha tudja és működik is. Legalább is ez lenne a lényege.

Én ismerek olyat is, aki oltatlanul de olyat is aki mindkét oltást követően is meghalt covid igazoltan.

A vakcina nem bizonyított csak annyit, hogy valamennyivel növelheti a súlyos lefolyás és a halál elkerülésének lehetőségét. Hogy ez kinél, mennyire és hogyan zajlik le a covid elkapásakor, senki sem tudja. Gondolom Neked sem lenne vigasz, ha elkapod a covidot oltottan (de remélem nem fogod!), hogy Te vagy a 100.000 emberből az az 1 mondjuk, akinél épp nem segített.

A bizakodás jó, a félelem nem, ha Te ebben látod a megoldást akkor tégy úgy de ne ítélkezz amiatt, hogy mások másképp látják. Sok összefüggés-hívővel meg "gődényistával" stb. én sem értek egyet, az a radikális nézet már. Szerintem valahol félúton van mindig az igazság, tehát olyan valójában nincs, hogy amit Te mondasz az 100%-ban h*lyeség, amit én mondok az meg 100%-ban igaz és fordítva. Ezért sem pontoztalak le csak olyanban, ahol ténylegesen annak gondoltam.

2021. jún. 26. 13:17
 76/181 anonim ***** válasza:
0%

Ez önmagában igaz, de én már 1 éves koromban meghaltam volna. Lehet, hogy már te se élnél, ne haragudj! :(

Inkább születésszabályozás, tudatosság kellene... Nem hagyni meghalni, aki már él, hanem .. ne szülessen annyi ember.

Amúgy te azért se oltatod magad, hogy ha az a sorsod, akkor jöjjön a természetes szelekció?

De akkor antibiotikumot se veszel be, a krónikus betegségeidet se kezelteted, stb?

2021. jún. 26. 13:18
 77/181 anonim ***** válasza:
100%

73-as, a covidnak mekkora a halálozása? Mennyire veszélyes? Nem tudom, csak kérdezem.

Picit segítek a számoláshoz. Közel 8 milliárd emberből 3,9 millió hunyt el és 180 millió aktiv eset volt. Persze az elhunytak között rengeteg lehet/van, aki nem azért, vagy amúgy is meghalt volna, tehát még ez is erősen felül becsült lehet.

Most jöhet az, hogy bezzeg ha a te anyukád/testvéred/rokonod halt volna meg akkor elhinnéd blablabla. Egyszer mindenki elmegy és ezt a járványt politikia és egyéb haszonszerzésre használják. Valami van, ezt nem vitatom. Benneteket pedig szánni való, megvezetett embereknek tartalak. Annyi bukta volt már ebben a sztoriban, hogy teljesen hiteltelen az egész számomra.

De mondok is egy példát gyorsan. Orbán Viktor egyszer azt mondta, ne azt nézzük mit mond, hanem azt, hogy mit cselekszik. Ok, te vagy a főnök, legyen így góré. Ápr23-án megnyitja a teraszokat, sokan a járvány berobbanását vízionálják, nem történik meg. A foci EB-re kinyitja az országot, a külföldieknek nem kell oltáskártya, csak a magyaroknak. Holott a külföldi szurkolók kevésbé oltott országból jönnek. Mit lehet ebből levonni tanulságként? Orbán Viktor NEM fél a járvány berobbanásától, pont ahogy én sem. Gondolnád, hogy hazardírozik? Vagy nem tudja mi van?

2021. jún. 26. 13:29
 78/181 anonim ***** válasza:
0%

Egy járvány halálozását MINDIG a megbetegedettek arányában számítjuk, nem a teljes populációra, mert nem mindegy, hogy 10.000 vagy 10.000.000 vagy 1.000.000 közül halt meg annyi, amennyi.

# 75

Abban, hogy SEGÍTSÉGGEL legyőzi a szervezetem, már bízom.

Irodalmi művek is foglalkoznak azzal, milyen volt régen, az oltások (és egyéb gyógyszerek) nélküli élet, Kincskereső Kisködmön és a többi. Irodalomórán minden költő, író életrajzában ott volt, hogy X testvér közül csak a költő maga és esetleg 1-2 testvére maradt életben, érte meg a felnőttkort.

Akkor hogy a viharba' nem bíznék a vakcinákban, az orvostudományban, a gyógyszerekben? Még akkor is, ha nem 100%-os. Jó, és?

2021. jún. 26. 13:35
 79/181 anonim ***** válasza:
30%

[link]

31 (!), 47, 49 - nem ismert alapbetegség

43 - epilepszia

Következő oldal:

26, 33 - nem ismert alapbetegség

Ugye jól behatárolható a veszélyeztetettek köre? :D

2021. jún. 26. 13:41
 80/181 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy mire fel kell a vakcina. Pl. az influenza és a covid ellen nem feltétlen szükséges. Én az influenza ellenit például a világ egyik legnagyobb f*szságának tartom. De hát ki hogy van vele (ismerősöm most beadatta, jól rá is fázott, azóta egyfajta 'autoimmun' betegsége alakult ki - ami eddig nem volt, vagy lappangott de ez triggerelte).

Sokan haltak meg a covidban is, de azok közül sokan egyébként is a betegségeikből kifolyólag SAJNOS elhunytak volna. Úgyhogy hangsúlyozom, alapvetően nem vagyok oltásellenes, sem gyógyszerellenes (bár én nem szedek semmit, nagy ritkán fejfájásra 1 szem algopyrin-t és ennyi). Orvoshoz nem járok, 3-5 évente lát, akkor is csak kiíratni magam (míg suliba jártam akkor igazolásért) megyek és otthon kiheverem. Ha nem, akkor így jártam. Én személy szerint úgy vagyok vele, ha menni kell, akkor menni kell. Tizenéves korom óta így vagyok vele. Persze azért ha van módja annak, hogy ne így legyen akkor megteszem, amit lehet, de a covid kapcsán ez pont nem igazán releváns, részemről legalább is. A covid vakcinák kapcsán annyi kétely, ellentmondás volt már és ezt még a politika is beszőtte, hogy ha még ténylegesen, bizonyítottan használna 100%-ban és nem lenne semmilyen rövid/hosszútávú mellékhatása, akkor sem adatnák be, akik eddig nem tették. (#75 voltam)

2021. jún. 26. 13:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!