"És majd nézzük vissza a válaszokat novemberben, hogy kinek lett igaza."
A szavazatok akarmikor megvaltoztathatoak lesznek.
2021. jún. 26. 15:13
92/181 anonim válasza:
76. Igen, amúgy azért se oltatom magam, hogy ha az a sorsom, akkor jöjjön a természetes szelekció, én ezt bevállalom. 40 éves vagyok és éltemben nagyon kevés gyógyszert használtam, antibiotikumot csak akkor veszek be ha SOS elkerülhetetlen. Életemben párszor volt ilyen helyzet. Egyébként, természetes anyagokkal a betegségek nagy része helyre hozható, bármennyire hihetetlenül hangzik! Gyógyszer mindig a legutolsó opció, csak akkor ha elkerülhetetlen. Pont ezért van erős, és hihetelen gyorsan regenerálódó szervezetem ami már többszörösen bizonyított! Egyébként, 2 egészséges, sportos barátom hirtelen szívleállásban halt meg egyik pillanatról a másikra, minden előzmény nélkül, 1 év eltéréssel. Milliárd dolog van az életben amitől meghalhat bárki egy pillanat alatt, függetlenül attól mennyire egészséges. Szóval, ennyi erővel mindetől retteghetnénk, de van ennek értelme?
2021. jún. 26. 16:51
93/181 anonim válasza:
Több 3,5 pipás van?
2021. jún. 26. 23:01
94/181 anonim válasza:
Egyébként szerintetek hogyan okoz később megjelenő, hosszútávú mellékhatást az oltás? Van forrásotok erre, korábbi oltásról cikk, tanulmány, ami 2-3 év múlva megjelenő következményről számol be? Vagy mire gondoltok, hogyan megjelenő milyen hatásra?
Bírom a hozzátok hasonló fanatikusokat, akiket se logikai úton, sem tudományos tényekkel nem lehet meggyőzni.
2021. jún. 26. 23:05
95/181 anonim válasza:
#94: A legszebb az egészben, hogy pont annyi hiteles bizonyíték van arra, hogy okoz, mint hogy nem :)
0
2021. jún. 26. 23:11
96/181 anonim válasza:
95
Általában az ártatlanságot kell bizonyítani vagy a bűnösséget?
Mibők gondoljátok, hogy később megjelenő káros hatása lesz, egyáltalán honnan jött nektek?
Ha féltek a vakcinától, hogyhogy nem féltek a vírustól magától?
Csak kérdésem van. :(
2021. jún. 26. 23:18
97/181 anonim válasza:
#96: igen, a gyógyszeriparban mindna hatásosságot, mind a káros mellékhatásokat vizsgálják. Erre vannak a kísérletek.
Én megvárom a végét.
2021. jún. 27. 05:56
98/181 anonim válasza:
96. Igazából, kizárólag te félsz a covidtól és fanatikusan bízol a csodaszerben. Senki nem állította hogy fél az oltástól és azt sem hogy később problémákat okoz. Nekem tök mindegy mennyi oltást, gyógyszert, vegyi anyagot tömsz magadba, a te tested te döntésed.
2021. jún. 27. 07:05
99/181 anonim válasza:
97
Igazából ezer helyen el lett mondva, le lett írva, itt is írták le válaszolók, hogy miért NEM kísérleti.
98
Ami segít rajtam életben maradni / egészségesebbnek lenni / megtartani a jelenlegi egészségi állapotomat, azt igen, magamba tömöm.
2021. jún. 27. 10:26
100/181 anonim válasza:
Azért nem mindegy hogy természetes anyagokkal tömöd tele magad, vagy szintetikus, természetellenes vegyületekkel. Szóval kicsit ellentmondásos hogy vitaminokat, természetes táplálék kiegészítőt nem szedsz, mert szerinted nem szükséges hogy az immunrendszered topon legyen, de mesterségesen létrehozott vegyületeket viszont igen. A szervezeted természetes védekező mehanizmusában nem bízol, de a szintetikus vegyületek amiről halvány fogalmad sincs hogyan készül és mi a hatásmechanizmusa, viszont az életed mentik meg. Bocs, de egy kicsit vicces :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!