Ki mire szavaz vírus kapcsán? Mi lesz szeptembertől?
Egyiktől sem félek és nem is sértegettelek, ha úgy tűnt akkor bocsánat. Egyszerűen sületlenségeket beszélsz és nem vagyok hajlandó most Neked mindent külön magyarázgatni, mert úgy is ugyanazt szajkózod állandóan. Szerintem elégszer le lett írva, hogy kinek mi a baja a covid oltásokkal, ha ennyi vélemény, okfejtés és a többi nem elég, akkor nem hiszem, hogy egy n+1-edik bármit változtatna ezen.
A legutóbbi megnyilvánulásod meg egyszerűen sértő. Azt is leírtam miért. Tényleg nem érdemes vitatkozni Veled, és én elfogadom a saját magadra vonatkozó oltási "mániád" de ennyiben ezt le is lehetne zárni. Én próbálom meglátni és megtalálni a covid oltás "jó oldalát", de természetes, hogy negatívan állok hozzá, ha én úgy tapasztalom, hogy nem egy mezei, kis "ártalmatlan" oltás. Ellenben Veled, aki csak azt szajkózza, hogy már pedig ez csak jó és 99.9999999%-ban véd akkor is jó. Igazából Neked mindegy, ha 0.00001% hatásossága lenne akkor is jó lenne ezek alapján. Nem mindenki éri be ennyivel, teret kell hagyni a kételkedésnek, főleg ha van alapja.
Hát krónikus betegként, úgy, hogy nálam egy nátha sem egyszerű, nem tudok lazán elmenni a COVID mellett.
Családomban is beteg mindenki, baráti kör zöme is.
De egészségesként sem kockáztatnék 1% eséllyel halált és 70% eséllyel tartós egészségkárosodást.
Az előző oldal elején levő kérdésekre sehol se olvastam eddig választ. Sehol.
#133: ne terjessz fasságot.
A %-aidon még dolgozz kicsit.
137
A krónikis betegségekre gondolok beteg alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!