Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki mire szavaz vírus kapcsán?...

Ki mire szavaz vírus kapcsán? Mi lesz szeptembertől?

Figyelt kérdés
És majd nézzük vissza a válaszokat novemberben, hogy kinek lett igaza.

2021. jún. 23. 10:10
 131/181 anonim ***** válasza:
15%
Egyébként minden rosszindulat nélkül: olyan érzés, mintha azért nem akarnál válaszolni a kérdéseimre, mert megfogtalak. Sőt, el tudom képzelni, hogy a vírustól is félsz és az oltástól is.
2021. jún. 28. 14:58
 132/181 anonim ***** válasza:
76%

Egyiktől sem félek és nem is sértegettelek, ha úgy tűnt akkor bocsánat. Egyszerűen sületlenségeket beszélsz és nem vagyok hajlandó most Neked mindent külön magyarázgatni, mert úgy is ugyanazt szajkózod állandóan. Szerintem elégszer le lett írva, hogy kinek mi a baja a covid oltásokkal, ha ennyi vélemény, okfejtés és a többi nem elég, akkor nem hiszem, hogy egy n+1-edik bármit változtatna ezen.

A legutóbbi megnyilvánulásod meg egyszerűen sértő. Azt is leírtam miért. Tényleg nem érdemes vitatkozni Veled, és én elfogadom a saját magadra vonatkozó oltási "mániád" de ennyiben ezt le is lehetne zárni. Én próbálom meglátni és megtalálni a covid oltás "jó oldalát", de természetes, hogy negatívan állok hozzá, ha én úgy tapasztalom, hogy nem egy mezei, kis "ártalmatlan" oltás. Ellenben Veled, aki csak azt szajkózza, hogy már pedig ez csak jó és 99.9999999%-ban véd akkor is jó. Igazából Neked mindegy, ha 0.00001% hatásossága lenne akkor is jó lenne ezek alapján. Nem mindenki éri be ennyivel, teret kell hagyni a kételkedésnek, főleg ha van alapja.

2021. jún. 28. 15:17
 133/181 anonim ***** válasza:
24%

Hát krónikus betegként, úgy, hogy nálam egy nátha sem egyszerű, nem tudok lazán elmenni a COVID mellett.

Családomban is beteg mindenki, baráti kör zöme is.

De egészségesként sem kockáztatnék 1% eséllyel halált és 70% eséllyel tartós egészségkárosodást.

Az előző oldal elején levő kérdésekre sehol se olvastam eddig választ. Sehol.

2021. jún. 28. 15:25
 134/181 anonim ***** válasza:
76%

#133: ne terjessz fasságot.

A %-aidon még dolgozz kicsit.

2021. jún. 28. 15:37
 135/181 anonim ***** válasza:
0%
Ez aztán a vita. Kérhetek forrást?
2021. jún. 28. 15:44
 136/181 anonim ***** válasza:
0%
Az oldalon írnak olyat is, hogy 1-es típusú cukorbetegek lettek a koronától..
2021. jún. 28. 16:56
 137/181 A kérdező kommentje:
#133: Ezt hogy sikerült nektek összehozni? Az ismeretségi körömben senki sem volt komolyabban beteg a covidtól, nálatok meg mindenki majdnem meghalt. Ráadásul a statisztikák szerint is csak a világ lakosságának 2%-a tudta elkapni covidot, és annak a 2%-nak a 3%-a nagyon beteg, de ők is többnyire az idősebb, egyéb alapbetegségekkel kűzdők voltak inkább. Ti meg mind? Mit csináltok?
2021. jún. 28. 17:17
 138/181 anonim ***** válasza:
56%

137

A krónikis betegségekre gondolok beteg alatt.

2021. jún. 28. 17:23
 139/181 anonim ***** válasza:
2%
Aki szerint a covid semmiség, taka Rodjon a covid osztályra szeptember október környékèn önkèteskedni.
2021. jún. 28. 17:26
 140/181 A kérdező kommentje:
#139: Ezt az önkénteskedő baromságot honnan vettétek? Egyrészt erre egy értelmes embernek nincs ideje, másrészt minek? Senki sem jókékonysági intézmény, mindenki foglalkozzon saját magával, ne a másik fütyülőjével verje a csalánt. Aki hipochonder, retteg, megbetegszik minden vacaktól, mert túlfertőtlenített, túlhordta a szájkosarat, legyengítette a saját immunrendszerét, beoltatta magát minden ismeretlen szarral, amitől azt sem lehet tudni, hogy mi baja lesz, azokon miért kellene nekik segíteni? Miért kellene bárkinek is elpazarolni a saját idejét arra, hogy olyat csináljon amihez semmi köze?
2021. jún. 28. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!