Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki mire szavaz vírus kapcsán?...

Ki mire szavaz vírus kapcsán? Mi lesz szeptembertől?

Figyelt kérdés
És majd nézzük vissza a válaszokat novemberben, hogy kinek lett igaza.

2021. jún. 23. 10:10
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/181 anonim ***** válasza:
12%

109. Átesni a vírusos fertőzésen azt nem lehet összehasonlítani az oltással. Ez a lényeg , aki át is esik, nincs rá garancia hogy ne fertőződnek meg még jobban, és a szövődményektol sem véd meg.

ezert van ekkora baj az egész világban. Ha ilyen könnyedén átesnek mindenki egyszer és úgy védve is van,nem lenne ekkora baj,nem haltak volna meg ennyiej. De az a tapasztalat újra és újra el lehet kapni, és nem számít ki mennyire "egészséges".

Konyha nyelven, ha a szervezet le is gyozi vírust, nem tud megfelelő védettséget kialakítani,mert meg tud bújni,/el tud bújni az immunrendszer elől.

Az aktív vírus befolyásolja az immunrendszert- elfedi az antigènjeit-bújkál az immunrendszer elől.

Ezért ajnálják az orvosok ,igenis oltással be magát az is aki már átesett rajta.

A szövődmények Is hamarabb elmúlnak az oltással.

És akkor erre szeretitek rávagni, azt hogy az oltás se tart örökké.

Igen, feligazsag.

De lehet sejteni hogy tovább tart mintha atestèl volna rajta.

Annak idején mikor a kézmosást (orovos a műtét előtt)feltalálták, akkor se tudták rá azonnal a választ pontosan miért van rá szükség de bevált megfigyeléses tapasztalat volt

2021. jún. 28. 09:41
 112/181 anonim ***** válasza:
74%

#111: Az oltás nem ad nagyobb vedettséget, mint a leküzdött fertőzés.

Akit a fertőzés nem immunizál, azt az oltás sem fogja.

Ők fekszenek be nagy számban 2 oltás után kórházba, meg sajnos a temetőbe is.

2021. jún. 28. 10:10
 113/181 anonim ***** válasza:
23%

112

Erre források?

Lehet, hogy az oltás másképp aktivizálja az immunrendszert, mint a betegség.

Ha az oltás nem 100%-ban előzi meg a halált, hanem csak 99,999999%-ban, akkor már nem is jó?

2021. jún. 28. 10:23
 114/181 anonim ***** válasza:
84%

Ez a "fertőzés" nem ad nagyobb védettséget már csak azért sem igaz, mert a vírus valós leküzdése esetén a szervezetnek van lehetősége megismerni a teljes vírust, míg a vakcinák (kivéve kínai) esetében csak egy részét. A kérdés, hogy mennyire hatékonyan tudja legyőzni és felismerni a későbbiekben. Ezért alakulhat ki újrafertőződés, de ez a vakcinák esetében is igaz, sőt ott nem is ismeri a szervezet (kínait leszámítva) a többi részét a vírusnak, csak a tüskefehérjét. Így lehetősége sincs arra, hogy behatóbban tanulmányozza, ezért is csökken sok esetben drasztikusan a variánsokkal szemben az oltás hatékonysága.

Úgyhogy pont, hogy a természetes úton való "védelem" megszerzése lenne a leghatásosabb de szervezet függő, hogy kinél, hogyan és meddig termel ellenanyagot. Van, akinél egyáltalán nem, van akinek meg 8 hónap után is olyan magas a szintje, mintha beoltották volna (vagy még több is). Szóval attól, hogy beoltatod magad még egyáltalán nem garantálja, hogy megvéd és nem fogod elkapni, attól sem, hogy súlyos kimenetele lesz (főleg ha mutációk valamelyikét kapod és másképp reagál a szervezet rá), de még a fertőzés terjesztését sem akadályozza meg csak csökkenti valószínűségét.

2021. jún. 28. 10:26
 115/181 anonim ***** válasza:
90%

#113: "Lehet, hogy az oltás másképp aktivizálja az immunrendszert, mint a betegség."

Lehet, akár, ...hatja, úgy véljük, azt feltételezzük, stb.

Még semmit nem tudunk.

Most télen lesz a vakcinák és a covido átesettek első tesztje.

2021. jún. 28. 10:29
 116/181 anonim ***** válasza:
31%
Legalább a kínait ne utasítaná el sok IQ huszár
2021. jún. 28. 11:22
 117/181 anonim ***** válasza:
18%

#116: a kínai vakcina ellen az "ellenzéki" propaganda tett a legtöbbet, meg a Pfizer lobbi.

Köszönd nekik.

2021. jún. 28. 12:10
 118/181 anonim ***** válasza:
63%

Dehogy. A kínaival az a legnagyobb gond, hogy ámbár tartalmazza a teljes vírust, nem elég hatásos. Sokaknál ki sem alakul tőle semmilyen védelem, míg mondjuk ha más vakcinát megkapnának akkor valószínűbb, hogy igen (azok viszont meg csak a tüskefehérjét tartalmazzák). Igazából mindegyik vakcina valamilyen szinten elbukik, hiába jó a hatásossága, ha lehet a variánsok ellen nem vagy nem fog felkészíteni. A kínai meg hiába tartalmazza a teljes vírust, ha nem tud megfelelően immunizálni.

Részemről marad a természetes immunizáció, ha elkapom a vírust, ha nem akkor meg örülök. Bár inkább nem kapnám el, engem nem érdekel a kártya, meg hogy hova mehetek meg nem, kibírok pár hónapot/vagy 1 évet is most nélküle. Ha meg elkapom és nem bírja a szervezetem legyőzni a vírust akkor így jártam.

2021. jún. 28. 12:19
 119/181 anonim ***** válasza:
11%

118

Tudom, te vagy a hős, aki hajlandó meghalni a túlnépesedés ellen, de ugye tudod, hogy az oltással esélyt adnál magadnak élni és esélyt adnál másoknak is élni?

2021. jún. 28. 13:11
 120/181 anonim ***** válasza:
78%

Ki beszél túlnépesedés ellen? Nem a covid fogja kiírtani az emberiséget, ahhoz ez a vírus édes kevés, szerencsére. Te hősködsz a vakcinával, hogy hány életet mentesz meg vele. Elárulom, ha a vakcina működik is, akkor pontosan 1-et, a sajátodat. Mented az irhádat, közben lehet pont ez lesz a végzeted. Én nem más miatt oltatnám/nem oltatnám magam, az oltásnak másokhoz semmi köze, nem ez akadályozza meg a járvány terjedését (csak segít benne valamelyest) MÉG mindig.

Tőled már egyszer elköszöntem, most mégegyszer megteszem, mert akkora sületlenségekről teszel tanúbizonyságot, hogy az már tényleg fáj. Értem én, hogy magad megnyugtatása miatt beoltattad magad (és amúgy eszed ágában nem volt sosem más miatt, csak amikor kijött ez a szlogen, hogy "érted is beoltattam magam" - azóta valahogy az oltottak egy része tényleg elhiszi, hogy ennek van értelme), és ez így rendben is van, tiszteletben tartom a döntésed de ne vegzálj a butaságaiddal másokat. Egy jó tanács, ne higgy el mindent, amit leírnak és mondanak neked, csak azért, mert azokat "szakemberek" állítják. Pont úgy beszélsz róluk, mintha ők nem emberek lennének és nem tévedhetnének. Pedig tévedhetnek és tévednek is, amivel nincs is alapvetően gond csak sokan a "talán véd" kifejezést is készpénznek veszik és játszák a halhatatlan oltottat.

További szép napot! :)

2021. jún. 28. 13:49
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!