Ki mire szavaz vírus kapcsán? Mi lesz szeptembertől?
Oltatlanok nagyobb része beteg lesz az biztos.
Már most gyűlnek a covid szövődményekkel kapcsolatos szerencsètlen emberek/post covid egyéb finomságai.
#3: majd mindenki megnézheti a saját környezetében, hogy bírják a dolgot az oltottak és az oltatlanok.
Statisztika nem lesz, előre szólok.
Én nem oltatom magam, mert már átestem, van védettségem.
Telen meglátjuk.
Ha tényleg berobban a delta mutáns, akkor sorra fognak fertőződni azok, akik nem oltatták be magukat vagy az oltás után nem alakult ki a megfelelő védettség.
90% tünetes, 70% poszt-COVID-os, 4% meghal, majd meglátjuk, mekkora szája lesz azoknak, akik többtízezer szakember helyett a saját szent tehén szervezetükben bíznak.
Abban biztos vagyok, hogy más országokban is vannak, akik a kormányra kenik az egészet és akik szerint a kormány generálja mesterségesen.
Abban is biztos vagyok, hogy ha 20% lenne a halálozás, még akkor is lennének páran, akik habzó szájjal szajkóznák, hogy a saját (szent tehén) szervezetükben bíznak.
#5: ugye neked nem mondták el, hogy mire való az oltás?
Egy jó vedőoltás utan olyan MINTHA ÁTESTÉL VOLNA a fertőzésen.
Tehát aki már átesett, annak semmi szüksége az oltásra.
Márpedig a lakosság 60-70%-a már volt covid fertőzött, csak a többség nem is vette észre, vagy direkt nem ment orvoshoz, nehogy karanténba vágják a családot.
6-os
Sok olyan embernek, aki átesett rajta, gyenge/rövid ideig tartó védettsége lesz.
Biztos, hogy valamiképpen olyan immunválaszt vált ki a szervezetből, ami a rövid ideig tartó védettséget okozza.
Nem vagyok immunológus, de számos szakember mondta már, hogy rövid ideig tart a természetes módon szerzett védettség, számos emberke vizsgáltatta meg magát, számos emberke kapta el többször és lett tünetes.
A másikra...
Vizsgálták és a legtöbb ember tünetesen esik át rajta, sőt, asszem 10% a tünetmentesek aránya.
Pont fordítva olvastam, 10% volt tünetes egy kutatas során, ahol "egeszséges" embereket is teszteltek.
Szóval akkor a vakcina is csak rövid idejű immunválaszt okoz. Vagy még azt sem? Oltottak is kerültek kórhazba, nem kevesen, és lettek tünetes betegek.
8
Rövid idejű védettséget ad a vakcina, amit nem is titkolnak.
Bár el tudom képzelni, hogy másmilyen immunválaszt vált ki, mint a vírus és ezáltal máshogy ad védettséget is, akár hosszabb ideig tartót.
Ha 10% lenne tünetes, már megállt volna a járvány.
Meg az se logikus, hogy 10% a tünetes, de annak 40%-a vagy hogy súlyos. Fiatal és középkorú is.
Meg mi a helyzet a Poszt-COVID-dal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!