Ki mire szavaz vírus kapcsán? Mi lesz szeptembertől?
Figyelt kérdés
És majd nézzük vissza a válaszokat novemberben, hogy kinek lett igaza.2021. jún. 23. 10:10
11/181 anonim válasza:
Megérkezik a Nepali K417N mutáns szörny és rendezünk ismét egy maszk nélküli focimeccset hogy biztosan elterjedjen mint most a delta fog. Ja, és ráfogunk mindent az oltatlanokra.
12/181 anonim válasza:
11
Zömében az oltatlanok között fog terjedni.Ettől függetlenül én zárt kapus focimeccset rendeztem volna.
13/181 anonim válasza:
12. Te valami orákulum vagy? Vagy csak egy propaganda troll aki a dámonizáló forgatókönyvet szajkózza. :-) Tudományosan, minden szinten teljesen alaptalan az állításod hogy a oltatlanok között fog terjedni!
14/181 anonim válasza:
12. Én meg semmilyen focimeccset nem rendeztem volna egy covid járvány idején! Vagy kizárólag maszkkal és oltási igazolvánnyal ha már minket ezzel sz@patnak mindenhol. Ha meg vége a járványnak, akkor fejezzük már be a bohóckodást a kártyával és a maszkkal.
15/181 anonim válasza:
Biztosra veszem, hogy Augusztus végén, szeptemberre már lesz valami.
Oroszországban már kijelentették, hogy ott az indiai, meg kelleni fog 3. oltás, ahogy eddig a kínaival is hallható.
Az országhatárok újranyitását, korlátozások feloldását én is hülyeségnek tartom, ahogy ezeket a nagy focimeccseket. Biztos, hogy megszívja Európa.
- De azoknak, akik a vírust átpolitizálják, meg a világjárványt a szemellenzőikkel nézik, és a tükörben is Orbánt látják, nekik sok mindent nem lehet mondani.
(Én sem értek egyet sokmindennel, és szerintem is rossz a magyar imtézkedés, de amiket itt is olvasni, az katasztrófa.)
16/181 anonim válasza:
El kell keserítsem az oltottakat, ők is elkaphatják, fertőzhetnek és bele is halhatnak. Angliában már tán jobban terjed, oltott is meghalt benne (védettség kialakulása után is). Szóval itt az oltás egy hangya...nyit segít csak (meg úgy egyébként is).
17/181 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy ezek szerintem fogalmatok sincs róla, mit jelent az a szó, hogy védőoltás, de itt valahol volt egy egészségügyis válaszoló, aki leírta, hogy egyértelműen NEM a már mindkét oltást pár hete megkapottak voltak kórházban a harmadik hullám idején.
18/181 anonim válasza:
#17: majd télen meglátjuk, adsig csak vallási vita ez az egész.
19/181 anonim válasza:
Miért, azt gondolod, hogy az egész világot átverik és ezt a védőoltás nem arra való, mint a világon az összes többi?
20/181 anonim válasza:
Igen, a szomszéd Rózsika néni lányának a férje is egészségügyis ő is megmondta hogy az oltatlanokkal van tele a kórház, az oltottakat pedig megvédi az igazolvány mint egy mágikus védőpajzs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!