Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki mire szavaz vírus kapcsán?...

Ki mire szavaz vírus kapcsán? Mi lesz szeptembertől?

Figyelt kérdés
És majd nézzük vissza a válaszokat novemberben, hogy kinek lett igaza.

2021. jún. 23. 10:10
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/181 anonim ***** válasza:
25%

Azt ugye vágod, hogy a vitaminokat, táplálékkiegészítőket ugyanúgy profitból élő gyógyszergyárak készítik? Ráadásul gyógyhatású készítmény esetén nem kell bizonyítani a hatást, elég csupán azt, hogy nem káros. Tehát könnyen lehet, hogy placebót szedsz be.

Azt ugye tudod, hogy "toppon levő" immunrendszerrel is lehet veszélyes a COVID?

2021. jún. 27. 11:39
 102/181 anonim ***** válasza:
78%
Táplálékkiegészítőket gyógyszergyárak készítik? Annyi butaságot írtál eddig hogy az már fájdalmas de komolyan. Gyógyszertári minőségű bevizsgált, TERMÉSZETES anyagokat használok. Tudod értelmezni a mesterségesen előállított szintetikus vegyület, és a természetes anyagok közötti különbséget? Igen, mindenkire veszélyes LEHET a COVID, de főleg azokra, akiknek az immunredszere gyenge! Én itt kiszállok mert nincs miről tovább kommunikálnunk.
2021. jún. 27. 13:51
 103/181 anonim ***** válasza:
19%

102

Nyilvános helyen röhögtem fel.

Maximum annak gyenge az immunrendszere, aki azt gyengítő gyógyszert szed (mint nemsokára én), de orvosok szerint rájuk nem veszélyesebb a COVID.

Ne higgy el mindent, amit a reklámokban hallasz.

Te állítod elő otthon a táplálékkiegészítőket?

Viccesek vagytok.

De majd ne adj' Isten egy krónikus betegség esetén majd rájöttök, mi a gond a felfogásotokkal.

2021. jún. 27. 14:02
 104/181 anonim ***** válasza:
9%

Felhoztátok itt az antivirális szereket,gyogyszereket.

Jobban megbízók ezekben mint az oltásban?

De azt nem tudjátok, ezek a gyógyszerek gyerekcipőben járnak és ezeknek telnykeg sokszor elég brutál mellékhatása van. Csak nagyon indokolt esetben írják fel a dokik ,vagy kórházi körülmények között. És ha nem időben kezdő el szedni a beteg, semmit nem èr

2021. jún. 27. 18:49
 105/181 anonim ***** válasza:
95%

103. Önmagad butaságán röhögsz. xD

[link]

2021. jún. 27. 19:36
 106/181 anonim ***** válasza:
0%

105

Ti is akkor linkelitek a kormánymédiát, amikor nektek kedvező dolgokat írnak.

Az immunrendszert továbbra sem lehet erősíteni és ha lehetne, veszélyes lenne.

2021. jún. 27. 20:25
 107/181 anonim ***** válasza:
27%

Amikor a brit mutáns már észrevehetően magasabb esetszámokat produkált Angiában (Karácsonykor), nálunk éppen javulóban volt a járványhelyzet, és kezdtünk fellélegezni. KÉT HÓNAPPAL KÉSŐBB ért ide.

Kísértetiesen emlékeztet ez a mostani helyzetre.

Angliában terjed az indiai mutáns, nőnek az esetszámok, nálunk javul a járványhelyzet. Vajon mi lesz KÉT HÓNAP MÚLVA?

Csak remélni merem, hogy az oltások segítenek, és a kb. 50%-ban oltott népesség miatt nem alakul annyira rossz helyzet, mint márciusban volt. De, sajnos, az indiai variáns virulensebb, mint a brit. Szóval, lesz még itt nemulass...

2021. jún. 27. 22:19
 108/181 anonim ***** válasza:
17%

107

Igazság szerint nem sokáig tudja titkolni a kormány. Egyébként brutál rossz a járványkezelési stratégia, konkrétan nem kellene folytatni a nyitást és oltás nélkül senkit sehova nem szabadna engedni.

Én amúgy azt mondanám, hogy mindenkinek kötelezővé tenném az oltást, orvos döntse el, kinek melyiket adja. Társadalmilag ilyen mértékű döntést nem szabad a népre bízni.

Apum COPD-s és elég erős tüdőgyulladása volt december-január-február környékén, párja szteroidkezelést (Medrol) kap aranyérre, a műtéte tolódik, az ő anyukája rákos, én fül-orr-gégészeti és bőr gyulladásokra fogok szteroidot kapni. Egyedül a párom egészséges, ő Szputnyikot kapott.

Apum Szputnyikot kapott, amikor már kezdett lecsengeni nála, párja AstraZeneca-t a szteroidkezelés közepén (nem is ütötte ki úgy, mint a környezetemben mindenkit), anyukája és én kínait. Csak reménykedni tudok, hogy mind a négyünkben kialakult a megfelelő védelem és véd a delta ellen is. Igazából én júliusban szeretnék is ellenanyagot nézetni és kihisztizni egy harmadik, nem kínai oltást, amennyiben szükséges...

Nálam egy egyszerű náthából is hörghurut szokott lenni, volt már többhónapos hörghurutom is, légzési nehézségeim COVID nélkül is vannak. Önző vagyok, de magamért is aggódom.

Várom a deltát... :/

2021. jún. 27. 23:16
 109/181 anonim ***** válasza:
79%

Nem teljesen értem ezt a delta parát.

Megy a hangulatkeltés, de eddig mindenhol azt olvastam, hogy ennek a tünetei egy kis torokfájás és orrfolyás.

Jóval fertőzőbb, mint az eddigiek.

Inkább örülnétek neki, ez a "természetes vakcina".

Inkább ez menjen át mindenkin, mielőtt kitenyészik valami valóban veszélyesebb, és elekzd terjedni.

2021. jún. 28. 05:46
 110/181 anonim ***** válasza:
0%

107

Én meg azt, hogy hevenyebb, veszélyesebb, mint az eddigiek és Indiában is nagy volt a gáz...

2021. jún. 28. 07:18
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!