Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki mire szavaz vírus kapcsán?...

Ki mire szavaz vírus kapcsán? Mi lesz szeptembertől?

Figyelt kérdés
És majd nézzük vissza a válaszokat novemberben, hogy kinek lett igaza.

2021. jún. 23. 10:10
 161/181 anonim ***** válasza:
64%

#149: 3.7% az igazolt fertőzöttek között. De aki nem a covidban halt meg, csak valaha volt pozitív tesztje, az is ide tartozik.

Én letöltöttem a darabra lebontott excelt, és csináltam életkor szerinti bontást.

45 év alatt gyakorlatilag senki nem halt meg.

Én meg még bőven ez alatt vagyok.

Át is estem mielőtt oltashoz juthattam volna.

2021. jún. 29. 16:16
 162/181 anonim ***** válasza:
11%

Csak az első oldalon 31 éves egészséges elhunyt, 43 éves epilepsziás. A második oldalon van 26 éves elhunyt is. ​

Én hála az égnek nem estem át rajta. Még.

Amúgy ha nem komoly a vírus, akkor miért zár sok ország a delta miatt?

2021. jún. 29. 16:28
 163/181 anonim ***** válasza:
65%
#162: Mert valamit eltaktikazott az elit, nem jött meg a 10 éves periódusidővel a világggazdasági válság, már 3 éve késik. Be kell indítani.
2021. jún. 29. 16:33
 164/181 anonim ***** válasza:
91%

"itt szerintem akkora nagy káosz van, hogy szeptemberre ismét beteg lesz a fél ország.... sajnos :-("

Mármint milyen káoszra gondolsz?

2021. jún. 29. 16:53
 165/181 anonim ***** válasza:
27%

1. Volt olyan periódus a tavaszi hullám alatt, amikor az intenzívünkön kezelt betegek 2/3-a 55 év alatti volt (32-54). 60%-uk meghalt. Nehogy azt higgyétek, mind krónikus beteg volt.

2. A tudomány nem úgy működik, hogy mindent problémát minden mástól függetlenül kezel, nem kell mindig a kályhától indulni. A dolgok egymásra épülnek, attól, hogy ez a koronavírus eddig nem fertőzött embert, még érvényben maradtak a virológia, járványtan és immunológia szabályai, és ezen tudományágak ismerői továbbra is szakértőnek tekinthetők. A mérnökök viszont ebben a témában NEM, akkor sem, ha kedvelik a statisztikát.

3. Az oltást pártolók sem "szeretik" az oltásokat, csak tudják, hogy ebben a helyzetben nincs más (humánus) megoldás. Az oltás a kisebbik rossz, a COVID-dal összehasonlítva. Azt sem állítja senki, hogy nincs káros oltási reakció. Csak több nagyságrenddel kevesebb, mint a COVID-tól. Arról nem is beszélve, hogy az oltásnak megközelítőleg sincs még 3,7%-os halálozása sem! (Legalább a statisztikát kedvelő mérnök megérthetné ezt.)

2021. jún. 29. 21:56
 166/181 anonim ***** válasza:
26%

165

Az a baj, hogy sokak idegei annyira strapáltak itt, hogy egész egyszerűen nem hisznek neked. Bár ilyenkor megfogalmazódik bennem, hogy azért nem mennének veled legközelebb az intenzívre, mert ők is félnek.. a COVID-tól? :D

2021. jún. 29. 22:01
 167/181 anonim ***** válasza:
89%

Mostanra két csoportra osztható az emberiség: akik megtapasztalták a COVID borzalmait (nem magát a COVID-ot, mert akin könnyen átfutott, az nem ebbe a csoportba tartozik), és akik nem tapasztalták meg.

Előbbi csoportban azok vannak, akik majdnem belehaltak, vagy közvetlen, szeretett családtagjuk halt meg, vagy azok az orvosok, akik hónapokon keresztül küzdöttek betegeik életéért egy betegséggel, ami olyan mint a medúza, rengeteg feje van és mindig máshol bukkan fel a szervezetben.

És vannak, akik el sem kapták, vagy tényleg csak egy nátha volt számukra, esetleg egy influenzával egyenértékű.

Ez a két csoport már sosem fogja megérteni egymást.

2021. jún. 29. 22:31
 168/181 anonim ***** válasza:
69%
Ez igaz.
2021. jún. 29. 22:33
 169/181 anonim ***** válasza:
60%
nyelvvizsga amnesztia leszmegint? :D
2021. jún. 29. 23:50
 170/181 anonim ***** válasza:
71%
Elvileg igen.
2021. jún. 29. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!