Fiatalok! (18-40 éves korosztály főként) Be fogjátok magatokat oltani?
Ha igen, miért, he nem, miért nem. Ha most nem, később még lehet, hogy meggyőzhetőek leszte?
Ha igen, melyik vakcinát preferáljátok?
"de a kockázat még így is minimális"
Mondjuk azt még nem lehet tudni, hogy lesznek-e később mellékhatásai. Az ilyen cuccokat nem véletlenül tesztelik évekig. Ami most persze elmaradt.
35 vagyok, eü dolgozóként már mindkét Pfizert megkaptam.
A férjem kérte, még nem kapott.
Sógornőm és a férje is fog oltatni de ők nemrég voltak koronások, a sógorom majdnem ottmaradt.
Eü dolgozóként vörös zónás osztályról azt mondom jobban jártok, ha oltattok.
#65 igen, a covidnak viszont biztosan vannak durva szövődményei. Tüdőhegesedés akár fiataloknál is, stb. És ezek sokkal gyakrabban előfordulnak, mint az oltás mellékhatásai. Persze, amiről egyelőre tudunk, tudom. De a fogamzásgátlókról meg az autóvezetésről elég régóta tudjuk, hogy kockázatos, mégis használják az emberek. Meg amúgy egyes gyógyszereknek is durva mellékhatása lehet, a betegtájékoztatókat meg úgyse olvassa senki (én se, nyilván).
De egy ilyen világszintű járványnál szerintem okés, hogy nem várunk 5-10 évet, míg tudjuk a hosszútávú hatásokat, mert addig sooookkal több ember halna meg.
#67 "a covidnak viszont biztosan vannak durva szövődményei"
Feltéve, hogy elkapod, ÉS úgy alakul, hogy durva szövödményei lesznek.
Engem már be is oltottak Astra-val. Lázas voltam 2 napig utána, de ennyi. A legjobb barátom lélegeztetőn fuldokolt, nem akartam/akarok én is ott kikötni,ez motivált.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!