Fiatalok! (18-40 éves korosztály főként) Be fogjátok magatokat oltani?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért, he nem, miért nem. Ha most nem, később még lehet, hogy meggyőzhetőek leszte?
Ha igen, melyik vakcinát preferáljátok?
2021. ápr. 6. 02:40
71/148 anonim válasza:
LOL hogy jönnek már megint lepontozni. :DDDD Mintha 100% lenne, hogy elkapod ÉS komoly szövődményei lesznek a betegségnek. Idióták.
72/148 anonim válasza:
#65-öt miért kellett lepontozni? SENKI nem tudja, hogy lesznek-e hosszútávon mellékhatások. Aki mást mond az hazudik.
73/148 anonim válasza:
Azt is lepontozták aki csak annyit írt, hogy ma volt🤷🏼♀️
74/148 anonim válasza:
Sajnos 3 hete Covidos vagyok,megviselt.Nem kérdés hogy be. Pfizerrel vagy Szputnyikkal.
23/L
75/148 anonim válasza:
Mi ez a nagy Astra ellenesség? Engedélyezve van, nem? Márpedig nem engedélyeznének olyat ami nem biztonságos. Ennyi erővel egyikkel se kéne beoltatnunk magunkat, míg mindenki mást be nem oltottak vele gond nélkül, majd megöregedtek és meghaltak végelgyengülésben. (Az autóbaleset sem jó ugye, azt simán okozhatta az oltás)
76/148 anonim válasza:
ismerek egy embert, aki meghalt egy héttel utána és lehet olvasni, hogy többen is meghaltak
77/148 anonim válasza:
78
Csakhogy egyes országokban tiltják be. És de, nagyon is engedélyeznkenolyat ami kinyír. Szerinted érdekel bármelyik fejest is a te vagy én életed?
78/148 anonim válasza:
Persze hogy NEM!Ezt kéne megérteni végre és nem okoskodni🤣
79/148 anonim válasza:
Én 19 éves vagyok és holnap kapom meg az AstraZenecát. Nem számítottam, hogy ilyen hamar sorra kerülök, de nem panaszkodom, vesztenivalóm nincs. Egyáltalán nem félek a vakcinától, magamtól nem ezt választottam volna, de ezt ajánlották fel, így ez van. A családomban már mindenféle oltás volt (Pfizer, Szputnyik, Astra, Sinopharm és Moderna is lesz) és senkinek sem voltak komoly tünetei fejfájáson és enyhe hőemelkedésen kívül. Ezért is én kifejezetten vártam, hogy megkaphassam akármelyiket, magamért is meg a népesség többi részéért is, mert személy szerint én azt szeretném, hogy ennek minél előbb vége legyen. Mondjuk, azt az oltás elleni érvet nem tudom megérteni, hogy "nem tudni mi van benne". Vajon ha a vakcinagyártó elküldné az adott hozzá nem értő embernek a pontos listát arról mi található a vakcinában megértné? Mert én biztos nem. De mindegy is, mindenkinek saját szíve joga dönteni, viszont én teljes mértékben támogatom az oltást. :)
80/148 anonim válasza:
2 hét múlva leszek 18, első dolgom lesz, hogy regisztrálok. A barátaim közül is szinte mindenki be akarja oltatni magát. Van aki komolyan, van akinek csak elege van az oltásellenes szüleiből, akik egész nap ezt fújják otthon, meg úgy mindenhol. Legalább megmutatják, hogy jéé nem halnak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!