Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fiatalok! (18-40 éves korosztá...

Fiatalok! (18-40 éves korosztály főként) Be fogjátok magatokat oltani?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért, he nem, miért nem. Ha most nem, később még lehet, hogy meggyőzhetőek leszte?

Ha igen, melyik vakcinát preferáljátok?

2021. ápr. 6. 02:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/148 anonim ***** válasza:
36%
24# Jelenleg nem szeretném magam oltatni, egyrészt mert alig ismerek embert, aki elkapta, és egyikük se került kórházba, a másik, hogy erős tűfóbiám van, tuti ájulás, de lehet el se jutnék addig, hamarabb kapnék szívinfarktust. Egy tablettás változat számomra szimpatikusabb megoldás volna.
2021. ápr. 6. 13:51
 32/148 anonim ***** válasza:
76%

28-as, nekem is irták, hogy majd a covid osztályon 2 peluscsere között átgondolom... Vannak itt kedves emberek.

De úgyis az lesz az egésznek a vége, hogy akkor mehetünk boltba, meg bárhova ha be vagyunk oltva ;)

2021. ápr. 6. 13:54
 33/148 anonim ***** válasza:
74%
Nem hiszem hogy boltba se lehet majd menni hisz több ismerősömet be sem lehet oltani mert olyan problémáik vannak.Akkor éhen fognak halni vagy mi lesz velük?Nonszensz
2021. ápr. 6. 13:59
 34/148 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként nem értem, miért nem lehet tiszteletben tartani azt, aki nem akarja oltatni magát. Ha én beoltatom magam, azzal talán mást védek? Nem. Akkor meg mi a probléma?

Vagy egyszerűen csak vannak olyan emberek, akinek örömet okoz, ha a másikra akarata ellenére ráerőltetnek valamit?

2021. ápr. 6. 14:08
 35/148 anonim ***** válasza:
87%
Igen!Pontosan így van!37-es nagyon jól látod
2021. ápr. 6. 14:28
 36/148 anonim ***** válasza:
33%
37-38 igen mást is védnétek, ha beoltanátok magatokat például úgy hogy nem terhelitek meg feleslegesen az amúgy is kb. 300%-osan működő egészségügyet. nem vesztitek el a lélegeztető gépet egy 70-es embertől akinek így lenne egy kis esélye... Vagy le mernétek most egészségesen írni, hogy ha covidosak lesztek nem kértek ellátást?
2021. ápr. 6. 14:36
 37/148 anonim ***** válasza:
81%

Ne kívánj ilyet nekünk mert visszaszáll....

Jár az ellátás de képzeld ki tudom fizetni privátban is,mit szólsz?

Van még egyéb kérdés?Kötekedést folytatod akkor?

Láttam embert lélegeztetőn szóval inkább ne kívánj ilyet más embereknek covidióta👀

2021. ápr. 6. 14:41
 38/148 anonim ***** válasza:
36%

miért nem lehet tiszteletben tartani azt, aki nem akarja oltatni magát.

Tiszteletben tartom én, de jó lenne tudomásul venni, hogy járvány esetén nem csak saját magadért felelsz.

2021. ápr. 6. 14:45
 39/148 anonim ***** válasza:
79%

23 éves vagyok sportos, konkréten 8 éves edzek folyamatosan és mellette egészséges életmódot folytatok.

Életem legrosszabb betegsége volt, majdnem korházba kerültem.

Háziorvosom mondta, hogy azonnal hívjuk a mentőt, de korházban dolgozó ismerő kérésére inkább otthon maradtam még, mert elmondása szerintem olyan rossz a helyzet bent, hogy csak akkor menjek be ha tovább nem bírom és tényleg alig kapok levegőt.

Ettől függetlenűl "elvileg" (mert soha sem csináltak CT-t) kétoldali tüdőgyulladásom volt és 3 hét volt a felépülés, ami alatt azt hittem az első két hétben, hogy biztos bele halok.

Tüneteket nem részletezem, mert hosszú lenne, de életem legrosszabb betegsége és potenciálisan az is marad.

Szóval ennek tudatában 100%, hogy beoltatom magam a későbbiekben.

(Azt hiszem 3 hónap múlva lehet betegség után)

Akár az indiai vakcinával is...

2021. ápr. 6. 14:45
 40/148 anonim ***** válasza:
62%

Azóta van ennyi ember lélegeztetőn mióta oltanak ha nem tűnt volna fel a kis világodban.M1 és Tv2-n túl is van élet...Oltanak úgy hogy le sem tesztelik előtte az embert és aztán csodálkoznak ha baj van.

Astrát is nyilván nem véletlen tiltották be pár országban ha már itt tartunk kedves🤭Előbújik a szög a zsákból mindegyiknél.Vagy hatástalan vagy több a kár mint a haszon🤔Miattam igazán ne aggódj!Vigyázok én magamra

2021. ápr. 6. 14:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!