Fiatalok! (18-40 éves korosztály főként) Be fogjátok magatokat oltani?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért, he nem, miért nem. Ha most nem, később még lehet, hogy meggyőzhetőek leszte?
Ha igen, melyik vakcinát preferáljátok?
2021. ápr. 6. 02:40
141/148 anonim válasza:
Nem, mert a hazai oltási gyakorlat ezer sebből vérzik és nem érzem biztonságosnak teszteletlenül oltatnom magam, se azt, hogy alapos kivizsgáláson sem voltam még, amik felfednék az esetleges rejtett betegségeim, amik kizárhatják a vakcinákat. Az mellékhatások csak hab a tortán, az enyhe tünetek nem érdekelnek, de a komolyabbak már aggasztanának, és az is, hogy sosem hozzák nyilvánosságra, hogy hányan kerültek világszerte kórházba vagy haltak meg az oltás miatt. Szóval én kihagyom, amig nem körültekintően, szakmaian fogják csinálni.
142/148 anonim válasza:
Örülök, hogy a számomra megfontoltabb kisebbségbe tartozom, csak pontozzatok le nyugodtan tovább! :)
143/148 anonim válasza:
#142 én is azt néztem, a sok retard hogy lepontozott. :D
144/148 anonim válasza:
Én felpontoztalak báttya, az oltás hívőkkel ne foglalkozz
145/148 anonim válasza:
Igen be! Ha lehet a gyerekeinknek is kérjük 4-9 évesek.
146/148 anonim válasza:
142-es voltam. Továbbá nem látok rá nagy esélyt (ha nem is nullát), hogy el fogom kapni ezt a nyavalyát, pedig tömegközlekedek, nem home office-ban dolgozom és Bp.-en élek, nem járok bulikba, nem tobzódok senkivel, betartok minden korlátozást. 13 hónapig nem volt semmi bajom, a mutánsoktól sem fogok jobban becsinálni, hiába rémisztget Szlávik, Rusvai meg a többi virológus.
147/148 anonim válasza:
Én leszek az utolsó. Ja mégsem, egyáltalán nem fogom magam beoltatni. 😃
148/148 anonim válasza:
Én a Terrcov oltással oltattam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!