Fiatalok! (18-40 éves korosztály főként) Be fogjátok magatokat oltani?
Ha igen, miért, he nem, miért nem. Ha most nem, később még lehet, hogy meggyőzhetőek leszte?
Ha igen, melyik vakcinát preferáljátok?
En csak akkor ha ertelemszeruen muszaj, es lesz egy jol kitesztelt vakcina.
Aki pedig azt irta hogy 5 eves gyerekeket oltatni.. jezusom, terjen eszhez.. egyaltalan nincs kitesztelve egyik vakcina sem, mi vagyunk a tesztalanyok.
Ma regisztráltam. Nem igazán érdekelne ha én elkapom a vírust, de ugye nem akarom terjeszteni főleg szüleimre nem. Meg persze ha lesz vakcina igazolvány akkor is jól jön. Személy szerint én az orosz vakcinát szeretném, vagy akár kínait. Abban reménykedek hogy ha az ország maga készíti csak jobb (de aztán ki tudja).
18 fiú
Én nem oltatom be magam. 1.Mutálódik a vírus, akkor ha mégis be oltatom magam jövőre a mutáns ellen kapok oltást? És így tovább...
2.Néhány ismerősöm be oltatta magát, kutya bajok se volt, mégis intenzíven kötöttek ki az oltás után, úgyhogy köszönöm szépen.
3. Tele a szociális net és média felkérésekkel, hogy akinek van kedve jelentkezzen hogy el mondja hogy érzi magát az oltás után, külön kiemelve hogy ez nem kísérleti céllal történik. Idősek, krónikus betegek, szoptatós anyukák és terhes kismamák válaszaira kivancsiak. Mi ez ha nem kísérlet?
Én beoltatom magam. AstraZenekaron kívül bármelyiket elfogadom. Először nem akartam magam beoltatni, mert egyáltalán nem vagyok beteges, a háziorvosommal is csak akkor találkozok, mikor munkaundorom van és ki akarom magam irattatni táppénzre, de ha mégis kovidos leszek, nem szeretnék megpusztulni egy lélegeztetőgépen, szóval inkább oltsanak be.
harminchárom per ef
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!