Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fiatalok! (18-40 éves korosztá...

Fiatalok! (18-40 éves korosztály főként) Be fogjátok magatokat oltani?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért, he nem, miért nem. Ha most nem, később még lehet, hogy meggyőzhetőek leszte?

Ha igen, melyik vakcinát preferáljátok?

2021. ápr. 6. 02:40
 101/148 anonim ***** válasza:
21%
A NAGY terv, majd megtudod ha megvilágosodsz
2021. ápr. 7. 16:52
 102/148 anonim ***** válasza:
72%
Az elsők között regisztráltam, bár eredetileg nem akartam beoltani magam. A hét minden napján dolgozok, és rengeteg virustagadoval vagyok körülvéve. Járkálnak, közel jönnek, az arcomba másznak, maszkot egyáltalán nem hordanak. Miattuk muszáj voltam beoltatni magam,pedig én munkán kívül sehova nem járok már egy éve. Szerencsére az elsőt Pfizer adagot mdgkaptam, de csak akkor fogom biztonságba érezni, ha megkapom a másodikat.
2021. ápr. 7. 17:13
 103/148 anonim ***** válasza:
68%
Ki írta hogy a nagy terv az ember kiírtása?? Üldözési mániád van? Kezeltesd😘
2021. ápr. 7. 17:46
 104/148 anonim ***** válasza:
57%

Ma regisztráltam, mert a körzetünkből már az 50-es, 40-es korosztályt is tömegesen küldik az oltásra, így gondolom pár héten belül már én is sorra kerülhetek.

Pfizerre ácsingózom, mert mostmár sok érkezik belőle, és ha a tanárok tömeges oltásával végeznek, talán a következő szállítmányból már nekem is jut. Utána (második oltás plusz biztonsági idő után) gyereket szeretnék, és nem akarom várandósan kockáztatni a covidot.

32/N

2021. ápr. 7. 17:57
 105/148 anonim ***** válasza:
57%

Igen, már regisztráltam. A Pfizer és a Moderna vakcinát preferálom, mással nem szeretném beoltatni magam. Ha ez a 2 vakcina nem áll rendelkezésre számomra huzamosabb ideig, akkor esetleg a Szputnyikot is elfogadom.

19/F

2021. ápr. 7. 18:23
 106/148 anonim ***** válasza:
91%
Eddig is voltak védőoltások, és lesznek is. Nem értem most az emberek miért nem tisztelik a másik döntését. Szerintem senki köze senkinek ahhoz, hogy ki oltatta be magát és ki nem. Az meg gyerekes, hogy bárki leír már csak annyit, hogy beoltatja magát és lepontozzák:D Szerintem a kérdésre mindenki egyszerűen megírhatná a válaszát támadó vélemények nélkül is.
2021. ápr. 7. 18:57
 107/148 anonim válasza:
38%

Igen, de csak Pfizerrel, vagy Modernával

34/n

2021. ápr. 7. 19:23
 108/148 anonim ***** válasza:
84%
Mi bajotok az Astrával, ne válogassatok, egy kis vérrög no problem, végre hivatalosan is beismerték
2021. ápr. 7. 19:26
 109/148 anonim ***** válasza:
66%

Nem, egyikkel sem.

29f

2021. ápr. 7. 19:41
 110/148 anonim ***** válasza:
37%
Az AstraZeneca vérrögöt okozhat. Igen beismerték, és ezt sokan hangoztatják, de azt már kevesen teszik hozzá, hogy Angliában 17 millióból 30 esetben okozott vérrögöt és ebből 7 haláleset volt. Ennél bármelyik műtétnek nagyobb a kockázata, sőt még arra is nagyobb az esély hogy foghúzásnál elvérzel és meghalsz.
2021. ápr. 7. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!