Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fiatalok! (18-40 éves korosztá...

Fiatalok! (18-40 éves korosztály főként) Be fogjátok magatokat oltani?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért, he nem, miért nem. Ha most nem, később még lehet, hogy meggyőzhetőek leszte?

Ha igen, melyik vakcinát preferáljátok?

2021. ápr. 6. 02:40
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/148 anonim ***** válasza:
74%

Én regisztráltam, de bizonytalan vagyok, hogy felvegyem-e az oltást.

Végülis 1 nap alatt átestem a Covidon.

Talán nem a 40 év alatti korosztály kerül korházba.

Nem hiányzik, hogy 2-3 napig szenvedjek a védőoltás miatt. Emiatt pl. Egy AstraZenekát (majomdns) fel se vennék, de bármelyik mást igen. Vagy legalábbis félek tőle.

Maszkot hordom, tömegbe nem járok. Kézfertőtlenítés mindig megy. Szóval vigyázok ha lehet. Bár sokan elkapták azok is akik vigyáztak, így erre se alapozhatunk.

Ettől függetlenül mindenkit bíztatok a beoltásra. Sok idősebb ismerős kapott minden félét, de semmi bajuk azóta.

Úgy számolom, hogy még 1,5 vagy 2 hónap mire sorra jutunk (ha mindenki regisztrálna).

Az idáig regisztrált 3,8 millió oltakozni vágyó (köztúk én is) közül 2,5 millió megkapta az oltást, a többi 1,3 millió is ha így haladnak az oltásokkal 3-4 hét alatt meglesznek.

Szóval erősen hezitàlok.

32F

2021. ápr. 7. 09:45
 82/148 anonim ***** válasza:
94%

Az oltás utáni tünetek emberenként változnak. Én AstraZeneca-t kaptam tegnap, az oltás helyén fájdalmat érzek, de más bajom nincs. A barátnőm akivel egyidősek vagyunk, szintén Astra-t kapott és két napig volt beteg utána. Anyukám Szputnyikot kapott, ahogy nagymamám is. Anyukám belázasodott, mamánál semmi. Minden védőoltás után normális a szervezet reakciója.

Több covidos ismerősöm is van, sokat szenvedtek miatta, volt aki nem élte túl. Én úgy voltam vele, hogy beoltatom magam mások, és magam miatt is. Inkább leszek 1-2napig rosszul, mint kitudja meddig.

2021. ápr. 7. 09:58
 83/148 everlight ***** válasza:
41%
Nem mert nincs rá szükségem.eltelt egy év és nem halt ki az emberiség,mellesleg semmi bizonyíték nincs a hatékonyságára.
2021. ápr. 7. 10:18
 84/148 anonim ***** válasza:
31%
74..Ebből látszik sajnos hogy át van mosva az agyuk, hogy mennyire meg vannak félemlítve és hogy milyen buták. Leírtam egy korrekt véleményt, mégis le lettem pontozva.. Sok oltáshívő fanatikus van, jobb kerülni az ilyet a való életben.
2021. ápr. 7. 11:21
 85/148 A kérdező kommentje:
Mostani állás: 60% oltatna.
2021. ápr. 7. 11:53
 86/148 anonim ***** válasza:
33%

88#

Az körülbelül 4,6 millió fő a 18 év feletti korosztályból.

Ja, hogy az itteni Gyakorikérdéses statisztikát nézed.

Tegnapi 04.06. hír a koronavírus.gov.hu oldalról idézve:

"Az országos tisztifőorvos szólt arról is, hogy meghaladja a 3,8 milliót az oltásra regisztráltak száma, ami öt hét alatt mintegy másfél millióval nőtt.

A Központi Statisztikai Hivatal márciusi adatait idézve elmondta, a lakosság 55,6 százaléka szeretne oltást kapni, 20 százalékuk a "bizonytalan" kategóriába tartozik. Azt mondta, reméli, hogy az eddig a bizonytalanok is előbb-utóbb kérni fogják az oltást.

A szakember beszámolt arról is, hogy a regisztrált 65 évnél idősebbek 85 százaléka kapott már oltást, a 80 éveseknél ez az arány 90 százalék.

Továbbra is arra biztatta az időseket, hogy regisztráljanak elektronikusan vagy küldjék vissza postán az oltási igényüket, hiszen az ő átoltottságuk nagyon fontos."

2021. ápr. 7. 12:26
 87/148 anonim ***** válasza:
37%
Nyomjátok csak gyermekeim nyomjátok
2021. ápr. 7. 12:46
 88/148 anonim ***** válasza:
87%

Én most kaptam astrazenecát. 30 vagyok. Én nyugodt voltam, igaz én szedek más miatt vérhígítót.

Azért oltattam hogy tőlem ne kapja meg családtag, főleg nagyszülő, hisz neki nem sok esélye lenne.

Nálunk tesómék családja kapta el a covidot, ők csak kevésbé kínlódtak. Anya viszont rosszabbul élte meg a betegséget. De szerencsére már jól vannak.

2021. ápr. 7. 12:47
 89/148 anonim ***** válasza:
30%
🤣🤣🤣 Még jó hogy az oltakozás után is elkaphatod, sőt terjesztheted ugyanúgy a vírust😳, szóval hajrá vakcináció xdxd
2021. ápr. 7. 12:59
 90/148 anonim ***** válasza:
80%
#92 ez igaz, viszont állítólag kevésbé terjeszti az oltott mint a nem oltott.
2021. ápr. 7. 13:00
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!