Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fiatalok! (18-40 éves korosztá...

Fiatalok! (18-40 éves korosztály főként) Be fogjátok magatokat oltani?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért, he nem, miért nem. Ha most nem, később még lehet, hogy meggyőzhetőek leszte?

Ha igen, melyik vakcinát preferáljátok?

2021. ápr. 6. 02:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/148 anonim ***** válasza:
33%

Nem neked írtam 42-es!

2021. ápr. 6. 14:49
 42/148 anonim ***** válasza:
56%

Mindenki maga dönti el akarja-e.

Én igen nagyon szeretném az oltást de az astrot nem.

2021. ápr. 6. 15:01
 43/148 anonim ***** válasza:
65%

Eleinte beoltattam volna magam Pfizerrel, aztán az ismertégi körben több olyan szövődmény is volt oltás után, aminek köszönhetően meggondoltam magam. Pluszban minél jobban próbálnak zsarolni, annál inkább ellenkezem.

28f

2021. ápr. 6. 15:38
 44/148 anonim ***** válasza:
74%

Hát, amit én a környezetemben kapok, amiért nem szeretnék egyelőre oltatni... :D Pedig engem aztán nem érdekel, hogy más oltat-e és mivel, az ő teste.

Egyébként nem zárom ki, hogy később meggyőzhető leszek, ha már biztosan lehet tudni, hogy milyen hatékonysággal véd a vakcina, kell-e ismételni, ha igen, mikor, mutációkra is biztosan hatékony-e (nem csak "talán", meg "bizonyos kutatások szerint".

Jelenleg a Pfizerrel vannak leginkább fenntartásaim (kollégáimat oltották vele, fiatalok, mindnél elég komoly mellékhatások lettek sajnos), illetve az Astrával (nem kell magyaráznom), de kínait vagy indiait sem szívesen nyomatnék magamba.

2021. ápr. 6. 15:38
 45/148 anonim ***** válasza:
62%
Én írtam a 21 és a 24-es választ. A 34 esnek válaszolnék hogy ha a te családodban és ismerőseid közül még alig kapták el a covidot és senki nem került kózházba akkor szerencsés embernek mondhatod magad. Értem hogy tűfóbiád van és gondolom hogy milyen szar lehet de úgy gondolom, egy világjárvány terjedésekor nem mondhatjuk azt hogy egy tabletta nekem jobb lenne. Még csak tanuló vagyok, egy egészségügyi szakközépiskolában tanulok és szerintem nem mondok hülyeséget, természetesen támogatom az oltásokat és hogy mindenki oltassa be magát. Aki meg még mindig valamelyik kitalált hülyeségbn hisz annak meg azt üzenném hogy nyugodtan ellehet menni egy covid osztályta belehet kopogni, szerintem sívesen körbevezetnek majd a lélegeztetett betegek melett. Azt tegyük hozzá hogy már bőven 50 év alatti emberek is lógnak a lélegeztetőgépeken. Én is vesztettem el csakádtagomat a covid-ban aki sajnos még nem volt beoltva mert nem volt rá lehetősége.
2021. ápr. 6. 15:49
 46/148 anonim ***** válasza:
58%
48. Ennyire nem lehetsz egyszerű, hogy azt gondolod, aki nem akar oltatni, az a tűtől fél.
2021. ápr. 6. 15:55
 47/148 anonim ***** válasza:
81%
Bocsánat megkövetem magam, előbb pofáztam mint olvastam.:D Úgy tűnik valaki tényleg a tűfóbia miatt nem oltat.:D
2021. ápr. 6. 15:56
 48/148 anonim ***** válasza:
54%
Én biztos nem fogom, 4 ember halt meg az ismerőseim közül közvetlen az oltás után. Tudom tudom biztos volt más alapbetegségük blabla, nem kell a hülye duma
2021. ápr. 6. 17:40
 49/148 anonim ***** válasza:
28%
Astrazeneca!
2021. ápr. 6. 17:46
 50/148 anonim ***** válasza:
57%
Barátom a "volt más alapbetegségük" nem hülye duma, a cukorbetegség, túlsúly, magas vérnyomás súlyosan rontanak a túlélési esélyen. Ne írjál hülyeségeket ha nem vagy tanult a szakterületben.
2021. ápr. 6. 17:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!