Fiatalok! (18-40 éves korosztály főként) Be fogjátok magatokat oltani?
Ha igen, miért, he nem, miért nem. Ha most nem, később még lehet, hogy meggyőzhetőek leszte?
Ha igen, melyik vakcinát preferáljátok?
Mindenki maga dönti el akarja-e.
Én igen nagyon szeretném az oltást de az astrot nem.
Eleinte beoltattam volna magam Pfizerrel, aztán az ismertégi körben több olyan szövődmény is volt oltás után, aminek köszönhetően meggondoltam magam. Pluszban minél jobban próbálnak zsarolni, annál inkább ellenkezem.
28f
Hát, amit én a környezetemben kapok, amiért nem szeretnék egyelőre oltatni... :D Pedig engem aztán nem érdekel, hogy más oltat-e és mivel, az ő teste.
Egyébként nem zárom ki, hogy később meggyőzhető leszek, ha már biztosan lehet tudni, hogy milyen hatékonysággal véd a vakcina, kell-e ismételni, ha igen, mikor, mutációkra is biztosan hatékony-e (nem csak "talán", meg "bizonyos kutatások szerint".
Jelenleg a Pfizerrel vannak leginkább fenntartásaim (kollégáimat oltották vele, fiatalok, mindnél elég komoly mellékhatások lettek sajnos), illetve az Astrával (nem kell magyaráznom), de kínait vagy indiait sem szívesen nyomatnék magamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!