Fiatalok! (18-40 éves korosztály főként) Be fogjátok magatokat oltani?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért, he nem, miért nem. Ha most nem, később még lehet, hogy meggyőzhetőek leszte?
Ha igen, melyik vakcinát preferáljátok?
2021. ápr. 6. 02:40
12/148 anonim válasza:
6-os valószínűleg nem lesz kötelező, de ha emiatt bekerülsz a covid osztályra ott lesz időd elgondolkodni vajon helyes döntést hoztál-e. Mondjuk két fuldoklási ciklus, vagy pelus csere közt.
13/148 anonim válasza:
Kedves 12es. Ne kivánj nekem ilyeneket jó? Én is átestem ezen, senkinek sem kivánnám, neked sem...
14/148 anonim válasza:
Majd én eldöntöm kedves 11-eske hogy mit akarok.Engem ne utasíts.Semmi közöd hozzá hogy én vagy más mit csinál
15/148 anonim válasza:
Bebe! Szputnyikkal!
És nem tudom,hogy miért abajognak a többiek,hogy jaaaajjjj gyerekeket ne...mikor ha nem lettek volna védőoltások (BCG,és a többi,amit babakorban kapnak a gyerekek) ,akkor igen csak sokan nem itt írogatnának,hanem vastüdőben ,vagy bénultan fetrengenének,és a többi nyavalya..
Elárulom: 40-50 évvel ezelőtt még nem volt ilyen technika, amikor kifejlesztették azokat a védőoltásokat.
Mehet a lepontozás!! ;-)
16/148 A kérdező kommentje:
Astrat beadatnátok? nekem most azt ajánlották fel, pedig még csak 25 éves vagyok.
2021. ápr. 6. 12:41
18/148 anonim válasza:
Illik elfogadni olyan oltást amit felajánlanak, és szerintem persze a gyerekeket is be kéne oltani. Annyi "kifogást" halottam már az oltások ellen hogy egy A4 es lapra nem férne el az ősszes. Igenis mindenki menjen el és oltassa be magát. A mostani nyitás az első hogy nem értek egyet a kormány döntésével a vírussal kapcsolatban de m1 is. Én be fogom oltatni magam amilyen hamar lehet, és ne higgyük már el ezeket a hülyeségeket amiket egyes emberek kitaláltak és a facebookon terjed (gyorsabban mint a covid)
19/148 anonim válasza:
Fiataloknak astrat ne
Most volt hir rola
20/148 anonim válasza:
Astrat nem adatom be, sajnos a csaladban keresztapu azt kapta, verogje lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!