Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fiatalok! (18-40 éves korosztá...

Fiatalok! (18-40 éves korosztály főként) Be fogjátok magatokat oltani?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért, he nem, miért nem. Ha most nem, később még lehet, hogy meggyőzhetőek leszte?

Ha igen, melyik vakcinát preferáljátok?

2021. ápr. 6. 02:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/148 anonim ***** válasza:
41%
Annyira lehet érezni az eddigi valaszokon hogy azokat támogatják akik nem akarják beoltani magukat. Csak tudnam hogy miért kérlek 1 értelmes mondatot írjone valaki hogy miért nem akarja magát beoltani?
2021. ápr. 6. 13:25
 22/148 anonim ***** válasza:
41%
En akarom csak astraval nem
2021. ápr. 6. 13:26
 23/148 anonim ***** válasza:
64%

24 éves vagyok és ha rám kerül a sor igen. A családomban kb mindenki megkapta( AZ-t, kínait, oroszt) senkinél nem volt mellékhatás.

A nem tudom mi van benne nem érv. Több száz oldalas dokumentációk elérhetőek lehet őket olvasgatni.

Ugyanakkor nem akarok senkit rábeszélni vagy lehülyézni aki nem kéri. Az oltás nem kötelező.

Azt is butaságnak tartom, aki azért oktatja be magát mert hallotta a tv-ben és azt is aki nem, mert nem tudja mi van benne. Felnőtt emberek vagyunk, rendelkezésre állnak részletes és laikusoknak is érthető tanulmányok/magyarázatok pro-kontra. Magánügy.

Ha választhatok akkor valamelyik vektor vakcinára esne a választásom, de a kínait sem utasítanám el.

2021. ápr. 6. 13:32
 24/148 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem meg pont azok lettek lepontozva, akik nem akarják az oltást.

Én úgy vagyok vele, hogy azt sem tudják még, mi ez a virus, hogy lenne ellenszer? Ki tudja, abban is mi van, mit hoz ki napok, hetek múlva.

Lehet lepontozni ;)

2021. ápr. 6. 13:32
 25/148 anonim ***** válasza:
35%
Pontosan 27-es!Ez az!Nekem pedig beszólt egy okos hogy idézem:"Fogjam be a pofám"🤭🤭Mert lemertem írni a véleményem....Ja és azt kívánta oly jó indulatúan hogy ne tudjak sehova menni és kb hogy dögöljek meg mert nem akarok kísérleti nyuszika lenni🤦‍♀️🤦‍♀️Úgyhogy szerintem 24-es nagyon nincs igazad!
2021. ápr. 6. 13:39
 26/148 anonim ***** válasza:
44%
24, nézd már meg, némelyik oltásellenes egy hibátlan mondatot képtelen összehozni, szerinted van épkézláb indoka? :(
2021. ápr. 6. 13:41
 27/148 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Influenza ellen sem voltam soha. Később sem fogom. Nem vagyok oltásellenes, egyszerűen csak nem tartom indokoltnak és nem akarok vele foglalkozni sem.
 28/148 anonim ***** válasza:
58%
Ja annyi még hogy engem nem érdekel egyik vak-cina sem és mindenki oltasson aki csak akar.Nekem nem fáj és nem kívánok semmi rosszat senkinek sem és ha kiderül hogy én tévedtem akkor így jártam de nekem senki se mondja meg hogy mit csináljak....Akkor korlátozzanak,nem igazán érdekel és ha elkapom én bajom lesz nem a másé
 29/148 anonim ***** válasza:
56%
30-asnál a pont👍Én is így gondolkodom ha tetszik ha nem egyeseknek.Fizikai fájdalmat éreznek ha valaki máshogy gondolkodik esetleg.Le van írva a válasz:nem leszek kísérleti nyuszika.Mit nem lehet ezen érteni?👀🤷‍♂️
2021. ápr. 6. 13:45
 30/148 anonim ***** válasza:
28%
Látod 24-es?Ki lett lepontozva?Na?🤔🤔
2021. ápr. 6. 13:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!