Mennyi esély van rá hogy egészséges fiatalokat (20/30-as korosztályt) oltásra fog kényszeríteni a politika Magyarországon?
Várható, hogy kb tönkreteszik azt, aki nem akarja oltatni magát, vagy nem tudja, mert még sorra sem került. Szerintem tavasszal bevezetik, hogy az igazolvánnyal rendelkezők felmentést kapnak minden alól, majd az idősek mehetnek bulizni meg nyaralni😀
Undorító ez az egész komolyan
A szakemberek nem vállalják a felelősséget a mellékhatásokért, alá kell írni egy papírt hogy tisztában van vele az ember hogy kisérleti oltás, és minden felelősséget azon van aki elfogadja az oltást.
A gyártókat sem terheli felelősség, tehát ha megvakulok arcbénulást, vagy egyéb betegséget okoz az oltás, amivel fiatal életem tönkre megy, nem kell fizetni se az államnak se a gyártónak. Az összes gyártó felmentést kapott a mellékhatások felelőssége alól.
Ki az a bolond aki beadja magába ezt a mocskot, teljesen egészséges fiatalként úgy hogy előtte az élet
Nekem a pfizet meg a nyugati mocsok még úgysem kell, most először alkalmazzák ezt a technológiát, fogalmuk sincs milyen mellékhatásai lehetnek 10-20 éves távlatban.
A vén szatyor elhiszem nem érdekli, mert már úgyse él addig, de egy fiatalnak nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!