Mennyi esély van rá hogy egészséges fiatalokat (20/30-as korosztályt) oltásra fog kényszeríteni a politika Magyarországon?
Tanult tehetetlenség (azaz siránkozás) helyett, inkább gyere ki te is a Hősök Terére vasárnap.
Ha kijössz, akkor nyugodtan dobj egy privátot.
9-es
Még most sem kaptam el, teszteltek pedig sokszor munkahelyen, és már rengeteg rokonom munkatársam beteg volt, illetve influenzát sem kaptam el még sosem.
14-es
Én is ebben reménykedek,hogy amint találtak elég önkéntest leszállnak a maradék emberről, mindenképpen el kell kerülni hogy oltsanak minket
Eddig senkinek nem lett hosszabb távon baja a vakcinától, a súlyosabb mellékhatások is, amik elenyésző számban fordulnak elő, kezelhető mellékhatások voltak csak. Mitől fosol?
10-20 éves mellékhatás? Remélem amikor megeszel valamilyen ételt, akkor is azon filózol, hogy vajon ennek milyen hatása lesz 10-20 év múlva a szervezetemre...
#17 Minek vállalna kockázatot, amikor ő nem szokott megbetegedni amúgy sem?
Ne akard már rá erőltetni egészséges emberekre azt a kitudja mit. Ezt hívják fasizmusnak.
18: Tehát te az a fajta ember vagy, aki a biztonsági övet sem csatolja be, mert "nem szoktam balesetet szenvedni".
Hogy képzelik azt, hogy ránk erőltetik a biztonsági övet! Mekkora fasizmus már a KRESZ!!!
Remélem ebből a példából látszik, hogy mennyire ostoba az egész logikád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!