Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi esély van rá hogy...

Mennyi esély van rá hogy egészséges fiatalokat (20/30-as korosztályt) oltásra fog kényszeríteni a politika Magyarországon?

Figyelt kérdés
Kényszerítés értsd: nem lehet munkájuk, naponta tesztelés stb.

2021. febr. 26. 17:31
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
55%

21:

Elmondom neked: azért mert ha a húgyagyu nem köti be az övét, és én véletkenül hibázok és nekimegyek (barkivel megeshet), akkor nekem se mindegy, hogy könnyű sérüléses, vagy maradondó fogyatékosságos esetleg halálos balesetért felelek, csak mert valakit annyira nem érdekelt a saját sorsa, hogy megtegye ezt a mozdulatot.

Továbbá brutális tb költséget, munkaerőkiesést stb. generál az államnak (ami tulajdonképpen maga az emberek többsége)

Na ezen logika mellett lehetne kötelezni arra népet, hogy oltassa be magát, mert én például nem szeretném ha tudománytalan oltásellenes konteók miatt még évekig gyilkoljuk a gazdaságot, ne szórakozhassak, illetve a tb az elkerülhető betegségek kezelésére menjen el..

2021. febr. 28. 00:43
 52/58 anonim ***** válasza:
0%

"Na ezen logika mellett lehetne kötelezni arra népet, hogy oltassa be magát, mert én például nem szeretném ha tudománytalan oltásellenes konteók miatt még évekig gyilkoljuk a gazdaságot, ne szórakozhassak"

Ezért nem az éppeszű, gondolkodó emberek, hanem a mainstream média a felelős. Oda menjél reklamálni, mert ha rajtunk múlt volna, akkor nem lettek volna egyáltalán lezárások, se fasiszta jogkorlátozások.

2021. febr. 28. 11:29
 53/58 anonim ***** válasza:
67%
Ha rajtatok múlt volna, már megbénult volna az élet a hatalmas betegszám miatt.
2021. febr. 28. 11:52
 54/58 anonim ***** válasza:
84%

#52!

Látom, a fasisztázás megy, de ilyen erővel gyíkemberezhetnél is. Egyiket sem tudod alátámasztani.

2021. febr. 28. 11:54
 55/58 anonim ***** válasza:
0%
#53 Hát persze, mint Svédországban, Fehéroroszországban... ja, mégse.
2021. febr. 28. 12:10
 56/58 anonim ***** válasza:
6%
#54 Azt se döntheted el, hogy mikor érjél haza. Ennél nem tudom, mi kellene több.
2021. febr. 28. 12:12
 57/58 anonim válasza:
42%

Imádom a sok retardált nyuggereket lepontozni 🤗🤗

💉💉💉tessék, oltsátok magatokat

2021. febr. 28. 12:15
 58/58 anonim ***** válasza:
42%
Te csak hiszed, hogy nyuggereket pontozol le. Egyébként te vagy a retardált, ez mostanra világos.
2021. febr. 28. 13:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!