Mennyi esély van rá hogy egészséges fiatalokat (20/30-as korosztályt) oltásra fog kényszeríteni a politika Magyarországon?
"Hogy képzelik azt, hogy ránk erőltetik a biztonsági övet! "
Tényleg, miért nem dönthet az ember úgy, hogy nem vesz fel övet, mert őt zavarja, és vállalja cserébe a kockázatot? Mi köze ehhez az államnak?
#18!
Persze, nem volt még soha influenzás sem, csak megfázni szokott minden évben. :)
Nagyon gyenge érvelés az öv, főleg hogy annak semmilyen mellékhatása vagy kockázata nincs azt használóra, míg oltásra óriási.
Fiatalként a legdurvább becslések szerint 0,1% esélyem van meghalni a koronavirustól de ezekben a számokban benne vannak a krónikus betegek is,realistább adatok szerint 0,01% az igazi esély.
Oltás?
Alá kell írni hogy csak az én felelősségem ha bármi mellékhatása lesz mert tudom hogy kisérleti oltás és a gyártó állam mossa kezeit.
Szerintem sokan ezt sem tudják mikor oltatják magukat ezzel a kisérleti löttyel. Fiatalként meg brutális kockázatot vállalnak
Azt csinálsz, amit akarsz.
Max. nem jársz bulizni, külföldre (nem ülhetsz repülőre), nem vesznek fel egy adott munkahelyre, stb.
Esetleg eltemeted a szüleid, nagyszüleid, mert ők sem oltatták be magukat, te viszont megfertőzted őket (attól még fertőzhetsz, hogy nem kapod el).
kb Két évente szokott megfázásom lenni.
Biztos nem influenza mert az egyetlen tünet, 1 napos torokfájás, és utána orrfolyás 1 hétig, ennyi. Ha paracetamolt szedek akkor tünet sincs.
:DDDD
"bruuuutááális" kockázatot vállalnak :DDD
Úgy beszélsz róla, mintha lófax-t nem tudnánk az oltásról :D ember, te paranoiás vagy, ha ennyire be vagy fosva.
Szerintem is túlzás ez az aggódás, de ki lehet várni egyelőre nyugodtan. Ha be lesz oltva az, aki akarta, akkor vakcina lesz, és az ember bármikor dönthet úgy, hogy kéri.
Ha meg a bevezetett előnyök nem lényegesek számára, akkor nem kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!