Mennyi esély van rá hogy egészséges fiatalokat (20/30-as korosztályt) oltásra fog kényszeríteni a politika Magyarországon?
#30 látod, én a paracetamolra allergiás vagyok csakúgy mint a penicilinre meg még néhány másik gyógyszerre és ezeket pontosan tudom hosszú évek óta.
A vakcináról viszont vajmi keveset tudok, így nem is vállalnám főleg úgy nem hogy alá kellene írnom hogy bármi lesz az csakis az én problémám. Hát kösz de nem.
Üdv #29
"A vakcináról viszont vajmi keveset tudok"
Minden információ fenn róla a gyártó honlapján, csak úgy mint a penicilin esetén. Pontosan ugyanannyi információ áll rendelkezésre.
Többek közt retek sok esetleges mellékhatás a legkülönfélébb, cseppet sem gyenge fajtákból.
Aztán látjuk mi lett pl az Astrazeneca-val, sokminden kiderült róla és néhány országban le is álltak vele. Ez még bármelyikkel megeshet. Én akkor sem kockáztatok.
Megteheted, annak tudatában, hogy ez korlátokkal jár majd, pl. szórakozóhelyekre, éttermekbe, stb. nem fognak beengedni.
Valószínű, hogy ahova most lehet menni, oda akkor is lehet majd, és oda nem lehet majd vakcina nélkül menni, ami most zárva van.
Félelmetes látni, hogy járvány idejére hogy előbújtak a sötétből a fasiszták, akik másokba szeretnék kényszeríteni az oltásokat.
Ezért kell kimenni és erőt mutatni február 28-án, meg kell állítani a fasizmus terjedését.
#36!
Otthon maradhatsz, mert kommentől jól látható, hogy lenne igény fasizmusra, de nincs. Tehát nincs miért tüntetned.
7-es, beleolvastam ebbe a cikkbe...
„a HPV-vakcinákkal kapcsolatos kutatási eredményeket is figyelembe véve, ami elképesztően hatékony és biztonságos a tinédzser korosztályon.”
Ja, kb. ennyire hatékony és biztonságos:
Mi történt a világgal??? Hogy jutottunk idáig? Felneveltünk egy végletekig önző nemzedéket, akiket semmi és senki más nem érdekel önmagukon kívül!
Mit tudtok ti a fasizmusról? Hiszen meg sem tanultátok rendesen az iskolában. Mert nektek tanulni is ciki. Egyetemre is azért jártok, mert az milyen buli.
Szándékosan akartok megfertőződni? Hát hülyék vagytok? Tudom, az cseppet sem érdekel benneteket, hogy ezzel jelentősen hozzájárultok a járvány terjedéséhez, ami esetleg a saját szüleitek halálához vezet, de hogy attól sem féltek, hogy maradandó egészségkárosodást szenvedtek a COVID-tól? Persze, mert annyira tudatlanok vagytok, hogy ebben sem hisztek. Jajgattok, hogy milyen veszélyes a vakcina, de a sokkal veszélyesebb COVID-tól nem féltek.
Majd kérdezzétek meg anyukátokat, hány és milyen védőoltást kaptatok gyerekkorotokban, minden negatív következmény nélkül.
Visszasírjátok a középkort, amikor csak úgy hullottak az emberek a járványoktól???
Abba is belegondolhatnátok, hogy a sok pia, bagó meg energiaital mit művel a szervezetetekkel! Ettől miért nem féltek?
Aki szerint meg 60-70 évesen már nem érdekes, lesz-e esetleg mellékhatás 10-20 év múlva, ne felejtse ezt el, és gondoljon rá vissza, amikor ő lesz 60 éves, és egy akkori 20 éves majd a fejéhez vágja, hogy ő már minek él.
A jogaitokat jól ismeritek, és meg vagytok győződve róla, hogy nincsenek kötelességeitek. Végtelenül önző nemzedék...
Van kivétel, tudom, azoktól elnézést kérek, ne vegyék magukra, de általánosságban sajnos igaz, és az itt írogatókra mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!