Ģödény ennyire sötét, vagy szándékosan téveszti meg a témában járatlanokat?
Figyelt kérdés
Ezen posztja alapján meg biztonsági tűt sem látott még életében, és mielőtt kiposztolta arra se vettem a fáradtságot, hogy utána nézzen.. Mi ez ha nem nagy nyilvánosság előtti álhír terjesztés?
2021. jan. 5. 02:21
71/145 Barbell Deadlift válasza:
Na jó, én feladtam. Eddig abban a hitben éltem, hogy a sötét középkornak már vége, de ezekszerint tévedtem.
72/145 A kérdező kommentje:
Engedd el. Ha troll akkor azért, ha meg nem akkor menthetetlen..
Így alakult szerintem annak idején is a sötét középkor, és annak a modern kori változata kezd kibontakozni.. :/
2021. jan. 13. 23:54
73/145 everlight válasza:
Az a középkor ami most van,és pont a hiszékeny gyáva emberek tehetnek róla akik nem mernek tüntetni.Az ingyen élők akarnak korlátozásokat,féltik a retkes életüket,pedig egészséges emberre nem veszélyes,az influenzában 3 hónap alatt 15 ezer ember hal meg Magyarországon,tehát tavaly is 3 hónap alatt többen haltak meg mint 10 hónap alatt a koronában.A raboknak job dolga van,mint az adófizetőknek.Semmit sem érnek a korlátozások,ugyan úgy le fog csengeni mintha semmit se tettek volna akárcsak az influenzánál.
74/145 everlight válasza:
Az influenza halálozási adatai nem titkosak,meg lehet nézni.
75/145 A kérdező kommentje:
Így van. És szerencsére meg se közelíti a covid19-et.
2021. jan. 14. 08:44
76/145 anonim válasza:
Itt egy értelmes orvos tanulmánya, ami tényekre épül:
77/145 Barbell Deadlift válasza:
Ne hazudozz everdark, nem haltak meg influenzaban 15 ezren, nincs ilyen statisztikai adat, es ha most megkernelek, hogy linkelj be egyet, jonne a kellemetlen "jarj utana" duma, mivel hogy neked sincs ilyen a birtokodban.
78/145 Barbell Deadlift válasza:
Egyébként hova tűnt a hozzászólásom?
79/145 anonim válasza:
#82 A kovidióták nem szeretik az észérveket.
80/145 A kérdező kommentje:
82: Nekem is tűnt már el érdemi gondolkodó hozzászólásom. Félelmetes hpgy mennyien nyalták.be ezt a sötét everdark féle gondolkozást
2021. jan. 14. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!