Ģödény ennyire sötét, vagy szándékosan téveszti meg a témában járatlanokat?
Ezen posztja alapján meg biztonsági tűt sem látott még életében, és mielőtt kiposztolta arra se vettem a fáradtságot, hogy utána nézzen.. Mi ez ha nem nagy nyilvánosság előtti álhír terjesztés?
Ma 11:08-as vagyok.
Annyit fűznék még hozzá, hogy egyáltalán nem vagyok Gődény- "párti", nem is követem a videoit, nyilatkozatait. Illetve, hogy valószínüleg azok hangoztatják hogy mások életéért is oltassunk, akik eddig simán sz*rtak a másikra, csak most ez egy trendi szöveg lett hirtelen, csak most számít a másik ember élete.
Gyerekek, látom megint elgurult a gyógyszer...
Akkor tisztázzuk: ez egy cseppfertőzéssel terjedő vírus, azaz ha két ember találkozik, és egymástól fél méterre beszélgetnek, akkor jó eséllyel elkaphatják egymástól. Erre találták ki az úgynevezett "korlátozó intézkedéseket".
Na most, teljesen mindegy, hogy ti alufólia sapkában rettegtek otthon, és közben nyilakkal dobáljátok a Bill Gates pósztert, vagy éppen Gődény videókra recskáztok, az a büdös nagy helyzet van, hogy amíg nem csökken le minimumra a fertőzöttek száma, addig érvényben lesznek a korlátozások.
Hangsúlyozom: teljesen mindegy, hogy hiszel-e a vírusban, vagy sem, teljesen mindegy, hogy melyik beteges hazudozó vírus-tagadó áldoktor a példaképed, sok fertőzött = korlátozások, kevés (vagy 0) fertőzött = ø korlátozás.
Ha ezt végre sikerül felfogni, akkor már csak elkéne érni, hogy a vírus-tagadó hülyék is betartsák a szabályokat, és láss csodát: hamarabb vége lenne a járványnak.
De nem, a vírustagadókat nem ilyen fából faragták ám, ők jobban tudják a 8 általánosukkal, mint az epidemiológiai szakemberek...hát kellemes szívást nektek még 1 évig, akkor talán eljut az agyatokig, hogy saját magatok alatt vágjátok a fát. Remélem nem ússzátok meg a társadalmi felelősségre vonást a gazdasági károk miatt.
Tovább megyek: még beoltani sem kéne mindenkit, ha a szellemi fogyatékosok az elejétől fogva betartják azt a kő kemény 3 szabályt (kézmosás, maszk, lehetőleg ne minden nap menj el bekúrni a spanokkal, hanen minél ritkábban).
De ezek még egy év múlva is itt fognak vergődni, hogy "kamu az egész", ez a legborzasztóbb az egészben.
Megszámolni sem tudom, hogy hány ismerősöm legyintett, még tavaly tavasszal, hogy hülyeség ez az egész, és azóta is egymást hergelik, ahelyett hogy elfogadnák a valóságot. Most a 2020-as évben haltak meg a legtöbben a rendszerváltás óta, lakosságarányhoz viszonyítva. Mi a reakciója az agitrop barmoknak? "Ez kamu statisztika". Tavasszal az volt a bajuk, hogy nincsenek is fertőzöttek, decemberben meg már az a bajuk, hogy hazudik a "médija".
Ezek mindig találnak majd valami kapaszkodót. Múltkor az egyik hülye kitalálta, hogy a WHO elszólta magát, és véletlenül kiadtak egy közleményt, ami szerint a PCR teszt kamu (abba most bele se menjünk, hogy ezek a sötét emberek nem tudnak angolul, és még véletlenül sem az volt a közlemény lényege, hogy a PCR kamu lenne), és verte a mellét az illető, hogy "hogy lebuktatták magukat"...meg sem fordult a 3 agysejtében, hogy ha(!) tényleg a WHO találta volna ki az egészet, akkor miért nyilatkoztak volna ilyet? Saját magukat toszták volna seggbe (mint ahogy a tagadók is teszik). De hát, mint írtam, a 3 agysejt kevés ahhoz, hogy ebbe belegondoljon az illető, ha nem hinné azt magáról, hogy jól lerántotta a leplet a WHO-ról, akkor nem lenne vírustagadó.
Hát nem tudom...szerintem a butaság meg az aluliskolázottság nem felmentő körülmény.
Ellentétes hatást meg nem váltana ki, mert már most is ajvékolnak a Gődény-félék, hogy elakarják őket hallgattatni, meg terrorban van...közben meg 1 éve nézi tétlenül az igazságszolgáltatás az egyébkènt(!) törvénybe ütköző ámokfutásukat. Persze a 3 agysejtes rajongóknak ez sem tűnik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!