Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ģödény ennyire sötét, vagy...

Ģödény ennyire sötét, vagy szándékosan téveszti meg a témában járatlanokat?

Figyelt kérdés

Ezen posztja alapján meg biztonsági tűt sem látott még életében, és mielőtt kiposztolta arra se vettem a fáradtságot, hogy utána nézzen.. Mi ez ha nem nagy nyilvánosság előtti álhír terjesztés?

[link]

2021. jan. 5. 02:21
A kérdező szavazást indított:
Szándékos félretájékoztatás
Tudatlanság
Nem tudom/érthetetlen
47 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/145 anonim ***** válasza:
62%

A Dec 31es posztja a lényeg? A linked erre mutat.

Semmi nincs benne. Viccelődik az amerikaiakon.

2021. jan. 5. 02:47
 2/145 A kérdező kommentje:
Olvasd már el a hozzászólását is? Úgy állítja be, mintha ál oltás lenne, és a video is úgy van kinagyítva.. Valami külföldi konteós oldalról egy az egyben be..pta ő is 😂 Doktor godeny, ja... xd
2021. jan. 5. 03:08
 3/145 anonim ***** válasza:
67%

Folytatólagos csaló, az elmúlt évek tevékenységével több büntetőjogi törvényi tényállást is megvalósított. Remélem most végre bevarrják!

Aki ennek az embernek egy szavát is elhiszi, az megérdemli...

2021. jan. 5. 03:38
 4/145 anonim ***** válasza:
86%

Elolvastam már! A linked szar!

Ne engem hibáztass már, mert képtelen vagy az alapvető emberi kommunikációra!

2021. jan. 5. 10:58
 5/145 anonim ***** válasza:
67%
Nem annyira hülye, mint amennyire hülyének tűnik, szándékosan félrevezeti a híveit, politikai és anyagi haszonszerzés érdekében. Véleményem szerint az egyik legkártékonyabb alak a közéletben. Nagyon csodálkozom rajta, hogy nem tették előzetesbe.
2021. jan. 5. 17:44
 6/145 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem én sem, mert hülyének én se gondolom már csak a gyógyszerész végzettsége, megszólalásai alapján. Mégis amit csinál az bicskanyitogató. Mintha direkt gerjeszteni szeretné az ilyenre kapósabb buta réteget, akik forráskritika nélkül elhiszik, hogy élő adásba látávnyosan kamu tűvel oltottak volna. Ehhez olyan mértékű logikátlan és primitív gondolkodás kell, hogy az felfoghatatlan.

Nem akarom megmagyarázni, de mégis: miért trükköznének ilyennel sima izotóniás sóoldat helyet?? Milyen reklám lenne az oltásnak, ha tényleg nem oltatanák be, majd szépen elkapná esetleg bele is halna a fertőzésbe? Ezen gondolkodjatok el bégető buta konteós birkák!

2021. jan. 5. 18:36
 7/145 anonim válasza:
41%

Szerintem szándékosan tájékoztat félre, ráadásul nagyon profi módon: mindig ügyel rá, hogy a posztjait úgy fogalmazza meg, hogy egyértelműen ne lehessen beperelni uszításért vagy álhírterjesztésért.

A Kérdező által linkelt poszt szövege is kitűnő példa erre: Gödény a posztolt videóhoz csak olyan kommenteket fűz, hogy "propaganda oltás" meg "ostobának néznek mindenkit", de az nem derül ki pusztán a szöveg alapján, hogy miért gondolja így, mire céloz ezzel. Nyilvánvalóan mindenkinek egyértelmű az üzenet: arra akar utalni, hogy kamu az oltás, Harrist nem oltották be rendesen. Viszont közvetlenül ezt nem állítja.

Összes posztját és cikkét hasonlóan fogalmazza meg, ezért hiába a legkárosabb hatású közéleti szereplő jelenleg, nem lehet előzetesbe se tenni.

2021. jan. 5. 20:30
 8/145 A kérdező kommentje:

Gusztustalan módszer. Csak egyszerűen nem értem miért csinálja?? Miért? Bazhatjuk miatta a normális élet visszatérését, mivel Mo-n az egyik legalacsonyabb az oltatási hajlandóság, és ez nagyrészt szerintem nekik köszönhető.. És azoknak az embereknek bármit mondhatsz, nem fogja elhinni, mert átmosták az agyát.

Gödénynek be kéne látni és kiállni a nyilvánosság elé hogy oltassatok ha meg akartok szabadulni végre a maszktól és a korlátozásoktól!

2021. jan. 5. 23:08
 9/145 anonim ***** válasza:
58%
Nem látom, hogy hol van benne a szándékos félre vezetés. Egyszerűen a meggyőződését követi.
2021. jan. 5. 23:12
 10/145 anonim ***** válasza:
52%

#9 Biztos, hogy nem! Szerinted az nem félrevezetés ha manipulációs céllal vág meg videókat, mint pl. ezt:

[link]

2021. jan. 6. 00:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!