Ģödény ennyire sötét, vagy szándékosan téveszti meg a témában járatlanokat?
Ezen posztja alapján meg biztonsági tűt sem látott még életében, és mielőtt kiposztolta arra se vettem a fáradtságot, hogy utána nézzen.. Mi ez ha nem nagy nyilvánosság előtti álhír terjesztés?
Nos nem tudom, mi a bajod ezzel a videóval, de ha megpróbálsz érvelni, talán lehet megértem, amit ki akarsz fejezni.
A műsorvezető tagadja, hogy orvosi végzettsége lenne egy gyógyszerésznek. Innentől kezdve a műsor igen manipulatív, szándékosan kétségbe vonja a személyes kétkedéssel a tényeket miszerint gyógyszeres nem doktor.
Az a veszélyes, hogy, ha valami ellen, amivel nem értesz egyet, úgy érvelsz, hogy az érvei hamisak, hazugak, azzal pont azt erősíted meg, akit támadsz. A műsorvezető a téma tálalásánál a tekintély romboló, hamis, manipulatív módján pont azt éri el, hogy a saját szavahihetőségét elveszíti.
Én már vitatkoztak Dr. Gödénnyel. Meg is győztem arról, hogy adott témában (cukor fogyasztás) hibás érveket használ és javította a mondanivalóját és közös álláspontra jutottunk. Ez nem azt jelenti, hogy mindneben egyetértek vele. Ez azt jelenti, hogy lehet intelligensen is kezelni a mondanivalóját.
Az egy hatalmas tévedés, hogy maga a manipuláció félrevezetést jelent. És a félrevezetés sem mindig manipulatív. Úgy is félre lehet vezetni másokat, hogy te simán meggyőződésből vagy tévedésben és jó érveket tudsz felhozni és másokat meggyőzni.
Na most jön a kérdésem feléd. Hol van megvágva a video? Én így 28 óra ébrenlét után nem látom ezen a 1.5 colos videón, amit az Fb-n linkelsz. Esetleg linkeld be a teljes videót és akkor arról is tudunk vitatkozni. Meg tudjuk beszélni, mi van benne.
Az, hogy Gödény mit állít és mit nem, az egy dolog. Az, hogy mit adnak a szájába és mit állítanak, hogy ő azt mondta, az egy másik dolog.
Arra kérlek, hogy magyarázz és ne csak elvárd, hogy a gondolataidat más kitalálja. Arra is kérlek, hogy a szalmabábokar hagyjuk aa médiának.
Te szándékosan vagy ennyire sötét, vagy szándékosan tévesztesz meg másokat?
Ha ugyanis valódi választ akartál volna akkor nem csak három igen válaszlehetőséget adsz meg. Nem ártott volna egy valami olyan is, hogy igaza van Gődénynek, mert így totál manipulatív a kérdés, és esély sincs arra, hogy valóban választ kapj a kérdésedre. Csak hát gondolom számodra elfogadhatatlan, hogy valaki ne értsen veled eggyet, ezért nekik esélyt sem adsz a válaszra.
Eszembe se jutott hogy igaza lenne, olyan egyértelműen baromságról van szó...
Gyógyszerés miért lenne = orvosi végzettség??
Gyógyszerészdiplomáját 1989-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem (SOTE) gyógyszerésztudományi karán szerezte. Következő évben az Állatorvostudományi Egyetem gyógyszerészek számára indított állatorvosi gyógyszertani ismeretek fakultációját is sikeresen elvégezte. 1995-ben gyógyszerellátási szakgyógyszerész címet szerzett.[8]
Az orvosin végzett.
Parancsolj.
Ismét alul maradtál a kitalációddal szemben a valóság megállja a helyét.
Nem, nem végzett az orvosin. Te is írtad, a Gyóygszerésztudományi Karon végzett, és gyógyszerész diplomát szerzett. Tehát "gyógyszerészin" végzett,
és nem "orvosin".
A "Semmelweis Orvostudományi Egyetem" az az egyetem egyedi neve, pont mint ahogy az ELTÉ-nek az hogy "Eötvös Lóránd Tudományegyetem". (vagyis csak volt, ma már csak simán Semmelweis Egyetem a neve, pont az ilyen félreértések miatt nevezték át gondolom).
Az orvosin az végez, aki a SOTEn belül az Általános Orvostudományi Karon szerez diplomát.
(Egyébként a SOTÉn az orvosok, fogorvosok és gyógyszerészek mellett képeznek még gyógytornászokat, diabetikusokat, ápolókat stb. Ők mind orvosnak számítanak akkor? :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!