Ģödény ennyire sötét, vagy szándékosan téveszti meg a témában járatlanokat?
Ezen posztja alapján meg biztonsági tűt sem látott még életében, és mielőtt kiposztolta arra se vettem a fáradtságot, hogy utána nézzen.. Mi ez ha nem nagy nyilvánosság előtti álhír terjesztés?
"Kérdező, ha már helyesen le sem tudod írni Dr. Gődény nevét, akkor szerintem inkább te vagy a nagyon sötét"
Igen, aki félregépel valamit, az biztos, hogy buta. Inkább tagadja a vírust, és fordítson félre külföldi cikkeket az egybites követőinek, akkor majd kivívja a vírustagadók tiszteletét.
Akkor javaslom, hogy ezt nézd meg, ha még mindíg azt hiszed, amit írtál:
Pontosan, jelentettem is. Nem csoda hogy ilyen zugoldalakon tudja caak megosztani is.
Hülyítsük csak a népet, gratulálok. Az a baj hogy egy hülye százat csinál.
"Akkor javaslom, hogy ezt nézd meg, ha még mindíg azt hiszed, amit írtál:"
Nahát, egy szőke liba, akiről fogalmunk sincs, hogy kicsoda, hadonászik valami papírral, amit ugyan nem mutat meg, tehát fogalmunk sincs, hogy mi van rajta, közben olyan ökörségeket állít, hogy nincs hatástanulmány a maszkviselésre, meg a távolságtartásra...és kijelenti, hogy "nincs vírus", hiszen a ir EÜ szervezetnek nincs a birtokában dokumentum a vírus izolálásáról...gratulálok. Gődény híveinél alapelvárás a 80 alatti IQ?
50: Inkább neked. Értsd már meg hogy emberéletek fognak múlni az ilyen baromságokon! Itt megnézi simán 100 ember, abból lehet 5 Jolika néni, aki ennek hatására nem oltatja be magát, és bizony egy meghal közülük. És akkor még nem beszélte le a szomszédjait...
Értsétek meg hogy életveszélyesek ezem az ostobaságok, mert egy laikus siman beveszi. Pontosan ezért tiltandó. Én is jelentettem már, de még kint van..
A Gödény-féle támogatók bizonyítják, hogy a társadalomban sajnos elég széles az ostoba, műveletlen és tanulatlan réteg.
Egyébként ezért lenne nagyon jó húzás az oltás-app, vagy oltás-útlevél: aki nincs beoltva, nem utazhat semerre.
Azt pedig nem is értem, hogy kinek mi érdeke az oltás elleni tiltakozásban. Korábban már írta valaki (lehet, hogy nem ide): nem tudjuk mi van az oltásban? Az Aspirinben tudjuk mi van? Az antibiotikumban, amit az orvos felír, tudjuk mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!