Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ģödény ennyire sötét, vagy...

Ģödény ennyire sötét, vagy szándékosan téveszti meg a témában járatlanokat?

Figyelt kérdés

Ezen posztja alapján meg biztonsági tűt sem látott még életében, és mielőtt kiposztolta arra se vettem a fáradtságot, hogy utána nézzen.. Mi ez ha nem nagy nyilvánosság előtti álhír terjesztés?

[link]

2021. jan. 5. 02:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/145 A kérdező kommentje:
Te sem tudod leírni, mivel szó sincs Dr. titilusról :D
2021. jan. 10. 20:25
 42/145 Barbell Deadlift ***** válasza:
40%

"Kérdező, ha már helyesen le sem tudod írni Dr. Gődény nevét, akkor szerintem inkább te vagy a nagyon sötét"

Igen, aki félregépel valamit, az biztos, hogy buta. Inkább tagadja a vírust, és fordítson félre külföldi cikkeket az egybites követőinek, akkor majd kivívja a vírustagadók tiszteletét.

2021. jan. 10. 20:47
 43/145 anonim ***** válasza:
41%

Akkor javaslom, hogy ezt nézd meg, ha még mindíg azt hiszed, amit írtál:

[link]

2021. jan. 11. 08:37
 44/145 anonim ***** válasza:
37%
#47 Nevetséges marhaság! Remélem tisztában vagy vele, hogy az ilyen videók megosztása a Btk-ba ütközhet...
2021. jan. 11. 15:21
 45/145 A kérdező kommentje:

Pontosan, jelentettem is. Nem csoda hogy ilyen zugoldalakon tudja caak megosztani is.

Hülyítsük csak a népet, gratulálok. Az a baj hogy egy hülye százat csinál.

2021. jan. 11. 15:27
 46/145 anonim ***** válasza:
35%
#48: Megjött a mai ávós spiclink. Gratulálok, szép jövő elé nézel az új világban. Csak aztán majd ne felejtsd, hogy a lelkeddel is el kell számolni majd valamikor.
2021. jan. 11. 17:53
 47/145 anonim ***** válasza:
61%
#50 Most kedvet kaptam egy feljelentés megírásához...
2021. jan. 12. 00:08
 48/145 Barbell Deadlift ***** válasza:
63%

"Akkor javaslom, hogy ezt nézd meg, ha még mindíg azt hiszed, amit írtál:"

Nahát, egy szőke liba, akiről fogalmunk sincs, hogy kicsoda, hadonászik valami papírral, amit ugyan nem mutat meg, tehát fogalmunk sincs, hogy mi van rajta, közben olyan ökörségeket állít, hogy nincs hatástanulmány a maszkviselésre, meg a távolságtartásra...és kijelenti, hogy "nincs vírus", hiszen a ir EÜ szervezetnek nincs a birtokában dokumentum a vírus izolálásáról...gratulálok. Gődény híveinél alapelvárás a 80 alatti IQ?

2021. jan. 12. 00:31
 49/145 A kérdező kommentje:

50: Inkább neked. Értsd már meg hogy emberéletek fognak múlni az ilyen baromságokon! Itt megnézi simán 100 ember, abból lehet 5 Jolika néni, aki ennek hatására nem oltatja be magát, és bizony egy meghal közülük. És akkor még nem beszélte le a szomszédjait...

Értsétek meg hogy életveszélyesek ezem az ostobaságok, mert egy laikus siman beveszi. Pontosan ezért tiltandó. Én is jelentettem már, de még kint van..

2021. jan. 12. 02:15
 50/145 anonim ***** válasza:
62%

A Gödény-féle támogatók bizonyítják, hogy a társadalomban sajnos elég széles az ostoba, műveletlen és tanulatlan réteg.

Egyébként ezért lenne nagyon jó húzás az oltás-app, vagy oltás-útlevél: aki nincs beoltva, nem utazhat semerre.

Azt pedig nem is értem, hogy kinek mi érdeke az oltás elleni tiltakozásban. Korábban már írta valaki (lehet, hogy nem ide): nem tudjuk mi van az oltásban? Az Aspirinben tudjuk mi van? Az antibiotikumban, amit az orvos felír, tudjuk mi van?

2021. jan. 12. 09:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!