Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ģödény ennyire sötét, vagy...

Ģödény ennyire sötét, vagy szándékosan téveszti meg a témában járatlanokat?

Figyelt kérdés

Ezen posztja alapján meg biztonsági tűt sem látott még életében, és mielőtt kiposztolta arra se vettem a fáradtságot, hogy utána nézzen.. Mi ez ha nem nagy nyilvánosság előtti álhír terjesztés?

[link]

2021. jan. 5. 02:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/145 Barbell Deadlift ***** válasza:
65%

Mindig meglep a gődényisták értelmi színvonala...Gyermekeim, a gyógyszerész az nem orvos, hanem gyógyszerész. Ennyi erővel én is orvos vagyok, mert a Testnevelési Főiskola a SOTE része volt, amikor elvégeztem. De nem vagyok orvos, és nem is állítom magamról.

Gődény meg egy igazi beteges hazudozó, aki ámítja a buta, tanulatlan követőit. És nem az a baj, hogy ha valaki buta vagy tanulatlan, csak éppen kérkedni nem illik vele. Ráadásul az sem jó, amikor a nem tudás lelkesedéssel, és hatalmas egóval párosul.

A legújabb szenzáció most egy megvágott videó, és az a vicc, hogy a sok hülyének ez fel sem tűnik, csak bégetik az "éljen Gődény úr" mantrát.

2021. jan. 7. 23:16
 32/145 A kérdező kommentje:
Pontosan egyetértek
2021. jan. 8. 00:35
 33/145 everlight ***** válasza:
40%
Ali elhisz mindent amit a tévében mondanak az a tudatlan,tized olyan veszélyes sincs a vírus mint mondják,eltelt 1 év és láss csodát nem pusztlt ki az emberiség
2021. jan. 9. 00:29
 34/145 anonim ***** válasza:
15%
#38 Az everdark nick név találóbb lenne...
2021. jan. 9. 01:04
 35/145 Barbell Deadlift ***** válasza:
60%

"Ali elhisz mindent amit a tévében mondanak az a tudatlan,tized olyan veszélyes sincs a vírus mint mondják"

Miért, ki mondta, hogy tízszer veszélyesebb, mint amúgy?

"eltelt 1 év és láss csodát nem pusztlt ki az emberiség"

És ki mondta, hogy az emberiség kipusztul 1 éven belül a vírus miatt?

2021. jan. 9. 01:46
 36/145 everlight ***** válasza:
38%
Az indokolatlan nyomorba taszítás pár ember kedvéért akik úgy is meghalnak,járvány elleni védekezés címén,a kommunizmus vissza vezetése történt.
2021. jan. 9. 15:38
 37/145 Barbell Deadlift ***** válasza:
62%

Agyalágyult. Ha összeomlik az egészségügy, akkor a makkegészséges emberek is meghalnak, ha pl baleset történik, és nincs mentőautó, aki bevigye kórházba az illetőt.

Iszonyatosan rövid látásmód kell ahhoz, hogy valaki ezt ne értse meg, lassan 1 éve.

2021. jan. 9. 17:44
 38/145 A kérdező kommentje:
Ezért felfoghatatlan hogy ezt valaki gyógyszerész diplomával nem látná. Azt elhiszem hogy Icuka néninek esetleg be lehet minden hülyeséget mwgyarázni, de ő max a szomszédnek dogja elmesélni. De ha egy ilyen diplomás ember nagy közönségnek terjeszt ártalmas dezinformációkat, az már egy egészen más kategóriának kell lennie. És miért? Mert icukanéni lehet most tanult meg internetezni, és nem is egy tanult ember, viszont tisztességesen végigdolgozta az életét. Na ezek után ő halált érdemel ha elhiszi ezeket a hülyeségeket, és nem oltatja be magát 80+ évesen??
2021. jan. 9. 18:14
 39/145 anonim ***** válasza:
67%
Milyen G-betű ez a kérdés elején? (alatta a kis pöcökkel)
2021. jan. 9. 19:12
 40/145 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, ha már helyesen le sem tudod írni Dr. Gődény nevét, akkor szerintem inkább te vagy a nagyon sötét.
2021. jan. 10. 20:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!