Ģödény ennyire sötét, vagy szándékosan téveszti meg a témában járatlanokat?
Ezen posztja alapján meg biztonsági tűt sem látott még életében, és mielőtt kiposztolta arra se vettem a fáradtságot, hogy utána nézzen.. Mi ez ha nem nagy nyilvánosság előtti álhír terjesztés?
Mindig meglep a gődényisták értelmi színvonala...Gyermekeim, a gyógyszerész az nem orvos, hanem gyógyszerész. Ennyi erővel én is orvos vagyok, mert a Testnevelési Főiskola a SOTE része volt, amikor elvégeztem. De nem vagyok orvos, és nem is állítom magamról.
Gődény meg egy igazi beteges hazudozó, aki ámítja a buta, tanulatlan követőit. És nem az a baj, hogy ha valaki buta vagy tanulatlan, csak éppen kérkedni nem illik vele. Ráadásul az sem jó, amikor a nem tudás lelkesedéssel, és hatalmas egóval párosul.
A legújabb szenzáció most egy megvágott videó, és az a vicc, hogy a sok hülyének ez fel sem tűnik, csak bégetik az "éljen Gődény úr" mantrát.
"Ali elhisz mindent amit a tévében mondanak az a tudatlan,tized olyan veszélyes sincs a vírus mint mondják"
Miért, ki mondta, hogy tízszer veszélyesebb, mint amúgy?
"eltelt 1 év és láss csodát nem pusztlt ki az emberiség"
És ki mondta, hogy az emberiség kipusztul 1 éven belül a vírus miatt?
Agyalágyult. Ha összeomlik az egészségügy, akkor a makkegészséges emberek is meghalnak, ha pl baleset történik, és nincs mentőautó, aki bevigye kórházba az illetőt.
Iszonyatosan rövid látásmód kell ahhoz, hogy valaki ezt ne értse meg, lassan 1 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!